• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ion Ţiriac declară război celor de la WTA. El Mundo Deportivo susţine că omul de afaceri român e decis să acţioneze în judecată Asociaţia de Tenis Feminin, căreia îi va solicita despăgubiri în valoare de milioane de euro.

Organizatorul turneului de la Madrid se consideră persecutat de acţiunile WTA şi crede că acestea i-au adus un prejudiciu uriaş în ultimii ani.

"Ion Ţiriac declară război împotriva WTA. Organizatorul Madrid Mutua Open consideră că turneul a suferit pierderi economice uriaşe din cauza acţiunilor WTA", scriu jurnaliştii catalani.

Ţiriac este nemulţumit de modul în care sunt programate alte turnee din preajma celui din capitala Spaniei, ceea ce ar duce la pierderi economice importante şi i-ar îndepărta pe sponsori. 

Organizatorii Mutua Madrid Open au întâmpinat dificultăţi chiar la ediţia din acest an în ordonarea programului deoarece unele jucătoare erau încă implicate la alte turnee din calendarul WTA.

Turneul feminin de la Madrid a avut loc în acest an în perioada 5-14 mai 2017, iar Ion Ţiriac a anunţat că îşi doreşte să transforme competiţia sa în al cincilea turneu de Grand Slam al anului.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT