• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Simona Halep nu are doar un antrenor excelent, în persoana lui Darren Cahill, ci şi un sfătuitor de nădejde. Acesta este Ion Ţiriac, care nu se fereşte să folosească un ton mai dur atunci când e nevoie.

"Antrenorul meu este o persoană blândă. Nu mă ceartă şi nu ridică tonul. Îmi place asta la el. Nu mă inhibă şi îmi arată unde ar trebui să lucrez şi cum să devin mai bună.

Mă ajută, însă, şi partea mai dură, pe care o am de la domnul Ţiriac. El pune mâna pe telefon şi îmi spune direct, fără menajamente. Domnul Ţiriac îmi spune cam aceleaşi lucruri pe care mi le spune Darren, dar mai dur", a declarat Halep, într-un interviu pentru Canal33.

De altfel, prima jucătoare din România ajunsă locul 1 în clasamentul mondial recunoaşte că Ţiriac este foarte important pentru careira sa.

"Vine la meciuri, mă susţine, vorbeşte cu mine despre tenis, încearcă să mă înţeleagă, iar felul dânsului de a fi, puterea interioară, mă ajută să am mai multă încredere în mine.

Tot timpul mi-a spus că am calităţile necesare să ajung cât mai sus. Asta mă motivează să mă antrenez mai mult", a mai spus Simona Halep.