• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

 

Ion Țiriac (77 de ani) a tras concluzia că Simona Halep (nr 4 WTA) este mulțumită în prezent cu rezultatele ei din tenis și că depinde doar de ea dacă va mai face un salt în clasamentul WTA sau nu.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

”Halep este o jucătoare care de doi ani este în primele trei, patru din lume. Nu este de aruncat la gunoi, se pare că este foarte mulțumită cu situația asta.

Așa că trebuie să o lași. Depinde numai de ea dacă vrea mai mult. Din punct de vedere al tenisului, are mai mult tenis decât celalte la un loc”, a spus Țiriac la Digi FM.

”Golul lăsat de retragerea surorilor Williams va fi greu de compensat!”

Invitat de onoare în studioul Digi FM, cu ocazia împlinirii unui an de existență a postului nostru de radio, omul de afaceri, dar și fost mare tenismen, a spus și că va fi foarte greu ca cineva să o înlocuiască pe Serena Williams.

”Le fete, avem o generație tânără, care se amestecă, dar care încă nu și-a găsit liderul. Cele două Williams încet, încet termină și cred că va fi un gol foarte-foarte greu de compensat”, a mai spus Țiriac.

Turneul Campionilor se joacă în perioada 13-20 noiembrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR