• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Jo Wilfried Tsonga a fost eliminat în turul doi al Masters-ului de la Paris. Francezul a ratat astfel şansa de a se califica la Turneul Campionilor, competiție care va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport.

Jo Wilfried Tsonga a ratat şansa de a prinde unul dintre biletele pentru Turneul Campionilor, care va fi din 12 noiembrie ÎN DIRECT la Digi Sport! Compatriotul său Julien Benneteau, locul 83 mondial, i-a spulberat şansele de a merge la Londra.

Tsonga a fost învins în turul doi al Masters-ului de la Paris, după ce a condus cu 6-2, 4-2. Benneteau a revenit şi şi-a adjudecat setul secund la tie-break, iar în decisiv a mai cedat doar două game-uri.

Lucas Pouille a debutat perfect la Paris. Francezul, cap de serie numărul 17, s-a impus în două seturi, 6-3, 6-4, în faţa lui Feliciano Lopez şi rămâne în cursa pentru calificarea la Turneul Campionilor.

Grigor Dimitrov, al 6 lea favorit al competiţiei, nu a avut emoţii în meciul cu Richard Gasquet. Deja calificat la Londra, bulgarul s-a impus cu un dublu 6-4 şi îl va întâlni pentru un loc în sferturi pe John Isner, favorit numărul 9.