• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Real Madrid - Betis (miercuri, ora 23:00, Digi Sport 2) 

Turneul Campionilor, ultima competiţie a sezonului din circuitul masculin de tenis, în care se înfruntă anual cei mai buni opt jucători ai lumii, va avea loc la Londra până în 2018, a anunţat preşedintele Asociaţiei Tenismenilor Profesionişti (ATP), Chris Kermode.

“Suntem încântaţi că am ajuns la un acord care va permite turneului să sărbătorească a zecea sa ediţie consecutivă la Londra, în 2018.”, a declarat Chris Kermode, la finalul tragerii la sorţi a grupelor turneului, care va debuta duminică în capitala britanică.

”Turneul Campionilor a cunoscut un succes spectaculos încă de la mutarea sa pe O2 Arena, în 2009, generând recorduri de afluenţă, o ambianţă incredibilă şi o audienţă în creştere foarte puternică în lumea întreagă, care a depăşit pentru prima oară bariera de 100 milioane de telespectatori, anul trecut.”, a adăugat oficialul englez, citat de AFP.

Succesul economic şi sportiv al acestui eveniment găzduit de O2 Arena, sală cu o capacitate de 20.000 de locuri, i-a convins pe responsabili circuitului profesionist să menţină Turneul Campionilor pe malul Tamisei.

Ediția 2015 a Truenului Campionilor, la care participă în proba de dublu și românii Horia Tecău și Florin Mergea, va fi transmisă în direct de Digi Sport începând de duminică.

Agerpres