• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Turneul ATP 250 de la Bucureşti, BRD Năstase-Ţiriac Trophy, se poate întoarce acasă din 2019. În acest an a fost mutat de Ion Ţiriac la Budapesta, din cauza lipsei avizului de siguranţă pe Terenul Central de la Arenele BNR.

Competiţia, care a debutat în 1993 sub denumirea Romanian Open Tennis Championships a avut printre protagonişti, câştigători sau finalişti, nume mari. Printre jucătorii de top prezenţi de-a lungul timpului la Bucureşti se numără Boris Becker, Thomas Muster, Goran Ivanisevic, Carlos Moya, Gilles Simon, David Ferrer, Fernando Verdasco şi Grigor Dimitrov.

"Turneul se poate lua înapoi până în decembrie anul ăsta şi în 2019 să se joace din nou eventual în Bucureşti. Eu, unul, refuz să joc într-un parking (n.r.cu referire la Centralul improvizat pe care se joacă acum turneul feminin). Ăsta a fost leagănul tenisului românesc. Fără să fim megalomani sau gravi, domnul ăsta (n.r.Ilie Năstase) s-a născut pe acest teren, noi am crescut pe acel teren", a declarat Ion Ţiriac.

În 2007, Victor Hănescu a jucat finala, pierdută în trei seturi contra lui Gilles Simon. A fost cea mai bună performanţă a unui român la turneul de la Bucureşti.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT