• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep nu trebuie să se teamă de revenirea fostului lider mondial, Serena Williams, în circuitul WTA. Chris Evert e convinsă că întoarcerea Serenei după naşterea primului său copil nu le va intimida pe Halep şi adversarele sale.

"Nivelul a crescut în acest an, Serena nu a mai fost atât de dominantă, iar alte jucătoare au simţit că au o şansă la locul 1 în lume. Pentru a ajunge acolo, ele au crescut din punct de vedere fizic şi mental, s-au motivat una pe alta şi acesta e motivul pentru care am avut atât de multe câştigătoare în acest an la turneele importante. Cred că Serena va găsi un nivel de joc îmbunătăţit în momentul în care va reveni", e de părere fostul lider al clasamentului WTA.

Serena Williams (36 de ani) a anunţat că va reveni pe teren în ianuarie, la numai patru luni şi jumătate după ce a născut, la Australian Open, unde va încerca să-şi apere trofeul cucerit anul trecut, după o finală cu sora sa, Venus, ultimul său meci în circuitul WTA.

"Sunt multe lucruri pe care nu le ştim despre Serena. Cum se va simţi după ce va reveni, dacă feţita sa îi va distrage atenţia, dacă va mai fi la fel de motivată. Sunt atât de multe elemente pe care nu le cunoaştem în legătură cu revenirea ei. Cred că alte jucătoare au progresat mult şi nu vor fi deloc intimidate de revenirea Serenei", a mai spus jucătoarea care a câştigat 18 titluri de Grand Slam în palmares: două la Australian Open, şapte la Roland Garros, trei la Wimbledon şi şase la US Open.

Evert a încheiat de şapte ori anul în fruntea clasamentului WTA. Simona Halep şi-a asigurat şi ea urcarea pe primul loc în lume după victoria cu Jelena Ostapenko, din semifinalele de la Beijing, şi are şase mari să încheie şi ea anul în fruntea ierarhiei mondiale.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT