• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 13:09: Ana Ivanovic a pierdut, în cele din urmă, partida din turul III de la Australian Open, cu Madison Keys. Sportiva din SUA s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-4.

 


UPDATE 11:46: Nigel Sears, antreorul Anei Ivanovic, este conştient şi poate vorbi, anunţă Sport.es.

 

 


UPDATE 11:45: Partida s-a reluat.

 

 


UPDATE 11:36: Organizatorii au anunţat că jocul dintre Ana Ivanovic şi Madison Keys va fi reluat în 10 minute, după ce sportivele vor face din nou încălzirea.

 


 

Meciul dintre Ana Ivanovic şi Madison Keys, care se disputa pe terenul central la Australian Open, a fost întrerupt, după ce antrenorul sportivei din Serbia a căzut pe scări, la Rod Laver Arena.

Ivanovic conducea cu 6-4, 1-0, în partida contând pentru turul III al competiţiei care se dispută la Melbourne, când antrenorul Nigel Sears (tatăl lui Kim Sears şi socrul lui Andy Murray) s-a prăbuşit pe scări în momentul în care se întorcea în loja sa. 

 

Jocul a fost suspendat pe termen nelimitat. Foarte afectată de acest incident, Ivanovic a părăsit terenul în timp ce antrenorul ei primea îngrijiri medicale în tribune, după ce i s-a făcut rău.

 

Ana Ivanovic a mai trecut printr-un moment şocant, în urmă cu doar două zile. Atunci, partida ei din turul doi al probei de simplu feminin de la Australian Open a fost întreruptă, timp de aproximativ jumătate de oră, după ce o spectatoare a căzut pe scări în Rod Laver Arena.