• Ultimele două campioane ale Spaniei se întâlnesc la Digi Sport 1. Atletico Madrid - Barcelona e duminică, de la ora 17:15
  • FINALA Cupei Ligii Angliei, Manchester United - Southampton, se joacă duminică, de la ora 18.30, pe Digi Sport 1.

Meci extrem de spectaculos în Grupa "Fleming McEnroe" de la Turneul Campionilor. Perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 3, a învins, luni, cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cap de serie numărul 6. După o dispută ce a căpătat în multe momente accente dramatice, Dodig şi Melo s-au impus cu scorul de 3-6, 7-6 (4), 10-7, după o oră şi 30 de minute.

Dincolo de răsturnarea spectaculoasă de scor, partida a avut şi câteva puncte care vor rămâne mult timp de acum înainte pe retina iubitorilor tenisului. Cel mai spectaculos schimb a avut loc în setul secund, la 6-5 pentru francezi. Melo a servit pentru a rămâne în meci, iar coechipierul său, Dodig, a avut o execuţie fantastică: lob printre picioare.

Vezi mai jos imaginile

În primul meci din grupa B, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 2, a trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjic (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 7.

În etapa a doua a grupei B, care va avea loc miercuri, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer vor întâlni cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo, iar francezii Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut vor juca împotriva perechii Marcin Matkowski/Nenad Zimonjic.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.