• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Simona Halep s-a calificat miercuri de dimineață în semifinalele turneului WTA de la Sydney, după ce a învins-o în două seturi, 6-4, 7-5, pe Karolina Pliskova, din Cehia. Cu o zi mai devreme, în meciul din turul doi cu Caroline Garcia, Simona, favorită principală la Antipozi, a demonstrat că e campioană și la fair play. A renunțat la un punct în favoarea adversarei.

În setul decisiv al disputei cu jucătoarea din Franța, la scorul de 5-1 în favoarea sa și 30-15, pe serviciul oponentei, Simona a returnat în teren, Garcia s-a oprit, dar arbitra Marija Cicak a indicat că punctul e al româncei. Franțuzoaica se oprise însă pentru că servise un neț, fără ca arbitra să audă senzorul.

Simona a fost cea care i-a spus acesteia că a fost neț și că punctul trebuie rejucat, că nu vrea să-l primească cadou, ceea ce s-a și întâmplat. La final, Simona s-a impus contra Carolinei Garcia cu 6-4, 2-6, 6-1.

Simona Halep joacă pentru un loc în finala turneului de la Sydney joi de dimineață, nu mai devreme de ora 7:00, cu Svetlana Kuznetsova. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.