TENIS:TRAGERE SORTI TURNEU TIRIAC OPEN ATP 250 (13.04.2024)
Știm primii trei semifinaliști de la Țiriac Open! Când au loc meciurile din ”careul de ași”
Aryna Sabalenka (BLR) enttaeuscht Gestik Geste beisst in Schlaeger Tennis Damen Porsche-Cup Porsche Tennis Grand Prix GP
Sabalenka e ”OUT” de la Stuttgart! Înfrângere în fața locului 8 WTA
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (9.03.2024)
Mihai Stoica a anunțat câți spectatori vor fi la FCSB - Rapid. ”A solicitat și celelalte 1000 de bilete. Vin toți”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

VIDEO Londra îi poartă noroc: Horia Tecău l-a învins pe Florin Mergea şi a câştigat Turneul Campionilor

22.11.2015, 10:14

Londra le poartă noroc lui Horia Tecău şi lui Jean-Julien Rojer. După ce au câştigat ediţia din 2015 a Grand Slam-ului de la Wimbledon, cei doi s-au impus şi la Turneul Campionilor, ultima competiţie a sezonului.

horia jules
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Numărul unu mondial, cuplul româno-olandez a trecut în ultimul act de Florin Mergea şi Rohan Bopanna (cap de serie 8), în două seturi, 6-4, 6-3, într-un meci pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt şi care a durat o oră.

În primul set, Tecău şi Rojer au reuşit un break în debutul meciului pe serviciul lui Bopanna şi l-au păstraz până la final, încheind actul după 31 de minute. În setul doi, cei doi au reuşit un prim break la scorul de 2-2 pe serviciul indianului şi au încheiat tot cu un break la serviciul lui Bopanna.

În urma victoriei de la Londra, Tecău şi Rojer vor primi 1.500 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 423.000 de dolari, în timp ce Mergea şi Bopanna vor încasa 229.000 de dolari şi 800 de puncte.


Impresionantă este maniera în care au evoluat Tecău şi Rojer în această săptămână, una în care au câştigat toate cele 5 meciuri disputate, fără să piardă niciun set.

Horia Tecău şi Florin Mergea au mai fost adversari de 6 ori şi de fiecare dată s-a impus primul. În acest an, cele două perechi s-au întâlnit în patru rânduri.


LIVE SCORE

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 3-6. Game, set, meci Tecău şi Rojer, care au câştigat TUrneul Campionilor, după un meci care a durat o oră. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 3-5. Florin e inspirat la retur şi surprinde jucătorul aflat la fileu, câştigând primul punct. După o minge trimisă în aut de Bopanna, Mergea a mai returnat o dată câştigător, după care Tecău s-a apărat remarcabil, ajungând la 30-30. Un punct câştigat de Rojer din apropierea fileului şi un nou blocaj perfect al lui Tecău au dus scorul la 5-3. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 3-4. Florin a servit şi a rămas aproape. Game-ul s-a încheiat la 15, după un unghi spectaculos găsit de român.  

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 2-4. Rojer a servit bine şi a ajuns la 30-0. A urmat un punct superb, câştigat după ce o minge trimisă de Florin a lovit banda fileului şi l-a păcălit pe Horia. Au urmat alte două puncte câştigate de Tecău şi Rojer, care sunt la două puncte de câştigarea finalei. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 2-3. Cel mai frumos al meciului a fost un break reuşit de perechea româno-olandeză. Jocul a fost încheiat cu un lob superb reuşit de Rojer. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 2-2. Tecău şi-a făcut şi el serviciul la zero şi cei patru merg cap la cap în actul secund al finalei Turneului Campionilor.

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 2-1. Mergea a servit un as şi Bopanna a câştigat un nou punct spectaculos între cei 4. Un nou serviciu bun al lui Florin a încheiat game-ul. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 1-1. Unul dintre cele mai frumoase schimburi ale finalei a fost câştigat de Mergea şi Bopanna, dar Rojer a servit foarte bine şi o minge în fileu trimisă de Rohan a dus scorul la 40-15. Un voleu simplu de la fileu reuşit de Horia a încheiat game-ul. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6, 1-0. Bopanna a reuşit un as din al doilea serviciu şi a dus scorul la 30-0. A urmat însă o dublă greşeală. Un smash reuşit de indian a încheiat primul game al actului secund. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-6. Cuplul româno-olandez a câştigat primul set, după ce Horia a fost din nou excelent la fileu. Un as reuşit de Tecău a încheiat game-ul 10 şi setul, unul care a durat 31 de minute. 


Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 4-5. Cu Bopanna la serviciu, cuplul româno-indian a câştigat game-ul la 15, iar acum Tecău va servi pentru câştigarea primului set. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 3-5. Game-ul a început cu doi aşi reuşiti de Rojer şi a continuat cu un voleu câştigător al lui Horia, din apropierea fileului. Bopanna returnează perfect, în diagonală, dar o minge trimisă în fileu de Florin.

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 3-4. Mergea a servit perfect şi a ajuns la 40-0. Game-ul 7 a fost câştigat la zero şi a fost unul care a adus primele nesincronizări între Tecău şi Rojer.   

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 2-4. Mergea i-a forţat pe adversari să greşească în două rânduri şi s-a ajuns la 30-30 pe serviciul lui Horia. Un retur fantastic al lui Mergea a adus prima minge de break a cuplului româno-indian, irosită de Bopanna cu o minge trimisă în fileu. Tecău a servit un as şi a câştigat punctul decisiv.   

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 2-3. Indianul a ratat un smash simplu din apropierea fileului, dar s-a scos cu un serviciu impecabil. Game-ul a fost câştigat la 30.  

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 1-3. Pe serviciul lui Rojer, Horia a făst din nou imbatabil la fileu, iar olandezul a servit şi un as, fiecare dintre cei 4 jucători a reuşit câte un as în această primă serie.

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 1-2. Pe serviciul lui Florin a venit primul game al finalei pentru cuplul româno-indian, unul câştigat la 15. Mergea a făcut o dublă greşeală, dar a lovit câştigător în două rânduri.

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 0-2. Horia a servit foarte bine şi a încheiat cu un as al doilea game al ultimului act de la Londra. Jocul a fost câştigat la 15, singurul punct al lui Mergea şi Bopanna fiind făcut de indian. 

Mergea/Bopanna - Tecău/Rojer 0-1 Bopanna a servit primul şi cu un as a salvat prima minge de break a finalei. Cei doi nu au mai avut răspuns la cea de-a doua şi Tecău şi Rojer au început meciul cu un break.

UPDATE 17:38: Cei patru jucători efectuează încă loviturile de încălzire şi meciul va începe în câteva minute. Bopanna va servi primul.

UPDATE 17:32: Cele două echipe intră în sala din Londra. Aceasta este a patra întâlnire dintre cele două perechi, în 2015: Tecău şi Rojer s-au impus în precedentele 3. Cea mai spectaculoasă partidă a fost cea din semifinalele de la Wimbledon (4-6, 6-2, 6-3, 4-6, 13-11).

Etichete: tecau mergea , turneul campionilor , finala romaneasca , turneul campionilor digi sport , video finala turneul campionilor , finala turneul campionilor digi sport , video tecau rojer - mergea boppana , live tecau rojer - mergea boppana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele

Rusia și-a întărit apărarea flotei de la Marea Neagră și „și-a retras în mare parte navele și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (9.03.2024)
Mihai Stoica a anunțat câți spectatori vor fi la FCSB - Rapid. ”A solicitat și celelalte 1000 de bilete. Vin toți”

Farul Constanța a făcut un anunț categoric despre Louis Munteanu, care mai este dorit de FCSB și Rapid
profimedia-0778890178-scaled
Liverpool face curățenie după plecarea lui Jurgen Klopp! 3 jucători sunt OUT
Football - 2023 / 2024 Premier League - Tottenham Hotspur vs Liverpool - Tottenham Hotspur Stadium - Saturday 30th Septe
Dan Alexa a retrogradat în Liga 3, la o lună după ce a fost numit antrenor principal
dan alexa
Citește și
Ion Țiriac nu s-a mai ferit de cuvinte: ”Nu Ceauşescu, ci alt 'escu'” / ”Bagă-i în puşcărie!”
BUCURESTI - PREZENTARE GRADINITA - BEST PRESCHOOL - ION TIRIAC - 30 IUN 2021
Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
profimedia-0335981547
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Ion Țiriac s-a 'dezlănțuit', după ce a fost contestat: ”Jucătorii români nu au valoare pentru nimic”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”