• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep a intrat în linie dreaptă înaintea meciului cu Cehia, din sferturile de finală ale Grupei Mondiale din Fed Cup, care se va disputa la Cluj Napoca, pe 6 şi 7 februarie.

Cea mai importantă jucătoare din echipa României a ajuns prima la locul partidei, iar luni dimineaţă a început antrenamentele pentru confruntarea din weekend cu Petra Kvitova&co.

Simona a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o rachetă şi o minge aşezate pe suprafaţa de joc din Sala Polivalentă din Cluj, însoţită de mesajul "Let's start!".

 

 

Let's start! #cluj #fedcup

Posted by Simona Halep on 1 Februarie 2016

Iniţial, Simona Halep anunţase că nu va juca în meciul din Fed Cup, intenţionând să se opereze pentru corectarea unei deviaţii de sept. A treia jucătoare a lumii a revenit, însă, asupra deciziei şi va face echipă cu Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Raluca Olaru.

Absenţa lui Halep ar fi fost o adevărată lovitură pentru echipa României, care nu se poate baza pe Irina Begu şi Alexandra Dulgheru, ambele accidentate.

Echipa Cehiei va fi formată din Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Barbora Strycova şi Denisa Allertova.

Cehia este deţinătoarea trofeului şi nu s-a întâlnit niciodată cu România, în Fed Cup. În schimb, Cehoslovacia a învins România în 1980, cu 2-1, în sferturile Grupei Mondiale, meci disputat la Berlin.