• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

Simona Halep a fost obligată să-şi amâne debutul oficial din 2016, a doua jucătoare a lumii retrăgându-se de la Brisbane, din cauza problemelor medicale.

INTRĂ AICI ŞI VOTEAZ-O PE SIMONA HALEP LA CATEGORIA CEL MAI BUN SPORTIV AL ANULUI 2015

Cu toate acestea, românca a acceptat invitaţia organizatorilor de a răspunde la un set de întrebări despre cele mai importante momente ale carierei sale.

Halep a arătat că are o memorie foarte bună şi, chiar dacă nu a reuşit să răspundă corect la toate întrebările, a trecut testul cu brio.

Constănţeanca şi-a amintit că a câştigat primul titlu WTA la Nurnberg, în 2013, a aproximat foarte bine numărul meciurilor pe care le-a câştigat în carieră şi, cu puţin ajutor, a reuşit să spună numele tuturor adversarelor învinse până în finala de la Roland Garros, din 2014, cel mai bun rezultat al său într-un Grand Slam.

În schimb, Simona a răspuns greşit atunci când a fost întrebată ce premiu a câştigat în România la sfârşitul anului 2014 sau despre alţi jucători care au mai fost antrenaţi de Darren Cahill.