• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Simona Halep a fost obligată să-şi amâne debutul oficial din 2016, a doua jucătoare a lumii retrăgându-se de la Brisbane, din cauza problemelor medicale.

INTRĂ AICI ŞI VOTEAZ-O PE SIMONA HALEP LA CATEGORIA CEL MAI BUN SPORTIV AL ANULUI 2015

Cu toate acestea, românca a acceptat invitaţia organizatorilor de a răspunde la un set de întrebări despre cele mai importante momente ale carierei sale.

Halep a arătat că are o memorie foarte bună şi, chiar dacă nu a reuşit să răspundă corect la toate întrebările, a trecut testul cu brio.

Constănţeanca şi-a amintit că a câştigat primul titlu WTA la Nurnberg, în 2013, a aproximat foarte bine numărul meciurilor pe care le-a câştigat în carieră şi, cu puţin ajutor, a reuşit să spună numele tuturor adversarelor învinse până în finala de la Roland Garros, din 2014, cel mai bun rezultat al său într-un Grand Slam.

În schimb, Simona a răspuns greşit atunci când a fost întrebată ce premiu a câştigat în România la sfârşitul anului 2014 sau despre alţi jucători care au mai fost antrenaţi de Darren Cahill.