• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ilie Năstase le va ţine pumnii lui Florin Mergea şi Horia Tecău din tribunele O2 Arena, la Turneul Campionilor, care va începe duminică şi care va fi transmis la Digi Sport. "Era bine ca ei să joace împreună", spune, cu regret, fostul lider mondial.

De patru ori câştigător al Turneului Campionilor, Năstase merge la Londra pentru a le ţine pumnii lui Horia Tecău şi Florin Mergea. Este pentru prima oară când doi jucători români s-au calificat pe tabloul de dublu al concursului care încheie sezonul ATP.

"Au avut un parcurs bun, dar joacă având parteneri diferiţi. Era bine să fie ei împreună, aşa cum au jucat la început. Oricum, e o performanţă să ajungi în primii 8 după atâtea turnee jucate în timpul anului", a spus Năstase.

Mergea şi Bopanna vor avea parte de un debut de foc. Dublul româno-indian, numărul 8 ATP, va întâlni cea mai titrată pereche a tenisului mondial, Bob şi Mike Bryan, duminică, de la ora 20, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Cu toate acestea, Ilie Năstase este încrezător în şansele de calificare în semifinale ale lui Mergea şi Bopanna, care au câştigat trei din cele patru meciuri disputate în acest sezon cu americanii.

"S-au calificat în ultimul moment, dar e o calificare muncită şi meritată. Cel puţin o victorie trebuie să aibă, ca să aibă şanse", a spus fostul lider mondial.

Repartizat în cealaltă grupă, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au programat primul meci luni, de la ora 14, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Adversari le vor fi Marcin Matkowski şi Nenad Zimonjic.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.

Embed: