• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Simona Halep - Taylor Townsend 6-4, 6-1. Debutul victorios al Simonei Halep în turneul de la Cincinnati a fost garnisit și cu momente spectaculoase reușite de jucătoarea de pe locul 2 mondial. O lovitură dintr-o poziție aproape imposibilă i-a făcut pe administratorii contului oficial WTA să se întrebe cum a fost reușită.

"Magie absolută din partea Simonei Halep", a fost textul prin care e prezentată lovitura sportivei din România, care marți s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati. Lovitura a fost reușită în momentul în care Simona conducea cu 4-1 în al doilea set, după ce și-l adjudecase pe primul cu 6-4.

Prin astfel de execuții, Simona Halep își recapătă încrederea care i-a fost serios zduncinată în urma înfrângerii fără drept de apel din semifinalele de la Toronto, acolo unde a cedat cu 1-6, 1-6 în fața Elinei Svitolina.

La acest lucru a contribuit și o schimbare importantă a strategiei anunțate pentru turneele pe hard: Simona l-a chemat din nou pe antrenorul Darren Cahill pe teren, pentru sfaturi în timpul partidei. După meci, a spus că această mișcare a fost decisivă, pentru că după prima intervenție a australianului, la scorul de 4-2 în primul set în favoarea adversarei, a mai cedat doar două game-uri.

În optimile de finală, Halep va juca împotriva câştigătoarei dintre italianca Roberta Vinci şi letona Anastasija Sevastova, care joacă astăzi, de la ora 18:00.

29.100 dolari şi 105 puncte WTA a obținut Simona Halep pentru calificarea în optimile de finală la Cincinnati.