• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Repartizaţi în Grupa Ilie Năastase, Andy Murray şi Rafael Nadal, vor debuta, luni, la Turneul Campionilor, competiţie ce va fi transmisă ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport. Dacă pentru Murray va fi şi o repetiţie înaintea finalei Cupei Davis, cu Belgia, spaniolul va încerca să-şi completeze palmaresul, cu singurul trofeu major care îi lipseşte.

Andy Murray pare în formă înainte de startul Turneului Campionilor. Britanicul, repartizat în grupa Ilie nastase, va debuta împotriva lui David Ferrer, luni, de la ora 16, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

Cei doi s-au întâlnit chiar săptămâna trecută, în semifinalele Masters-ului de la Paris, unde Murray s-a impus în două seturi.

"Pentru toți jucătorii este un mod interesant de a termina anul, ai şansa să înfrunţi cei mai buni jucători din lume încă de la începutul evenimentului", a spus britanicul.

Rafael Nadal vrea să încheie en-fanfare cel mai slab sezon al său din ultimele 10. Numărul 5 mondial îl întâlneşte pe Stan Wawrinka, luni, de la ora 22:00. Turneul Campionilor este singurul titlu major care îi lipseşte spaniolului din palmares.

"Este o realizare pentru mine să fiu din nou aici, la Londra, întotdeauna este ceva special. Vreau doar să mă bucur de zilele premergătoare turneului şi sper să fiu gata pentru acţiune", a declarat ibericul.

Rafael Nadal a jucat doua finale la Turneul Campionilor, în 2010 şi 2013.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.