• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Venus Williams a căzut victimă hoților, care au pătruns în casa sa din Palm Beach Gardens, Florida, și au furat bunuri în valoare totală de 400.000 de dolari americani (aproximativ 340.000 de euro).

Jaful a avut loc în timp ce sportiva de 37 de ani se afla la New York, acolo unde juca la US Open. Deși incidentul s-a petrecut la începutul lunii septembrie, primele informații au apărut în presă abia acum, când sezonul s-a încheiat pentru principalele jucătoare ale lumii.

Potrivit CBS, furtul ar fi fost raportat abia pe 5 septembrie, iar casa ar fi fost securizată ultima dată pe 1 septembrie.

Două zile mai târziu, după ce poliția a fost anunțată, pe șapte septembrie, americanca a fost eliminată de la US Open de viitoarea campioană, Sloane Stephens. Aceasta a învins-o pe Venus cu 6-1, 0-6, 7-5 în semifinale, iar, apoi, a trecut de o altă conațională, Madison Keys, cu 6-3, 6-0.

Ca o consolare pentru americancă, trebuie spus că aceasta, prin performanța realizată la US Open, a câștigat 920.000 de dolari americani, adică mai mult decât dublul valorii bunurilor furate de hoți.

Un alt detaliu important este acela că jaful petrecut în septembrie n-a fost singurul incident în centrul căreia s-a aflat Venus în ultimele luni. În iulie, aceasta a fost implicată într-un accident rutier soldat cu moartea lui Jerome Barson, un bărbat în vârstă de 78 de ani, care se afla în mașina lovită de Williams. Avocații familiei decedatului susține că jucătoarea de tenis a fost vinovată, întrucât avea o viteză prea mare.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT