• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rafael Nadal a făcut anunţul aşteptat de toată lumea: va participa la Turneul Campionilor, competiţie transmisă de Digi Sport. Jucătorul iberic de 31 de ani a lămurit situaţia după ce şi-a aflat grupa de la Londra.

"Sunt apt de joc. Acest lucru mă bucură şi mă motivează. Obiectivul e să câştig turneul", a comentat Nadal, care se află în grupa "Pete Sampras", alături de David Goffin, Dominic Thiem şi Grigor Dimitrov.

Nadal, care va termina anul pe primul loc în lume pentru a patra oară în carieră, este favorit la câştigarea grupei, chiar dacă vine după o accidentare, care l-a obligat să se retragă de la Mastersul de la Paris.

Roger Federer este principalul favorit din grupa "Boris Becker". Elveţianul, care are 52 de victorii şi 12 înfrângeri la Turneul Campionilor şi a câştigat de şapte ori competiţia, va evolua împotriva lui Alexander Zverev, Marin Cilic şi Jack Sock.

Spaniolul va evolua la Turneul Campionilor pentru a 13-a oară în carieră. Nu s-a impus însă niciodată: a pierdut două finale, în 2010, cu Federer şi în 2013, în faţa lui Djokovic.

Turneul Campionilor începe duminică şi va fi transmis în direct la Digi Sport.