• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Victoria Azarenka, fostă numărul unu mondial, va reveni în competiţie la începutul lunii ianuarie, cu ocazia turneului WTA de la Auckland, după ce a primit un wild-card din partea organizatorilor neozeelandezi, informează site-ul WTA.

Azarenka nu a putut evolua în ultima parte a sezonului 2017 din cauza unei probleme legate de custodia copilului său, pe care l-a adus pe lume în decembrie 2016.

Din acest motiv, ea a fost forţată să se retragă de la Openul Statelor Unite, din luna septembrie, şi nu a putut juca nici pentru echipa Belarus în finala Fed Cup, pierdută în faţa Statelor Unite, luna aceasta la Minsk.

"Sunt extrem de nerăbdătoare să revin pe teren în luna ianuarie şi nu mă puteam gândi la un loc mai bun să încep sezonul 2018 decât la Auckland", a precizat Azarenka, aflată în prezent pe locul 205 în clasamentul WTA.

La turneul de la Auckland şi-au mai confirmat participarea daneza Caroline Wozniacki, desemnată cap de serie numărul unu, germanca Julia Goerges, cehoaica Barbora Strycova şi poloneza Angnieszka Radwanska, precum şi deţinătoarea trofeului, americanca Lauren Davis.