• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Caroline Wozniacki a câștigat pentru prima dată în carieră Turneul Campioanelor, după ce, de asemenea, a reușit să obțină și prima victorie în fața lui Venus Williams, chiar în finala din Singapore.

Cu toate că era fericită după cucerirea celui mai important trofeu din carieră, daneza a părut deranjată să primească din nou o întrebare legată de câștigarea primului titlul de Grand Slam din carieră.

Cu siguranță voi încerca. Mereu primesc această întrbare. Acum vreau doar să mă bucur de câștigarea acestui turneu. Putem să ne bucurăm de asta fără să vorbim despre viitor? Vreau doar să fiu fericită după ce am câștigat acest trofeu. Din ianuarie putem discuta despre orice. Mulțumesc”, a declarat Caroline Wozniacki, în conferința de presă, după ce a fost întrebată dacă, acum, e pregătită ca în 2018 să atace câștigarea primului titlu major din carieră.

După ce, în trecut, a fost lider mondial timp de 67 de săptămâni (49 consecutive), daneza a revenit acum în Top 3, cu toate că, în 2016, ea nu se mai număra printre primele 70 de jucătoare ale lumii.

Deși a câștigat 27 de turnee WTA în cariera sa, Wozniacki nu a reușit însă să pună mâna până acum pe niciun titlu de Grand Slam, fiind, alături de Simona Halep, Karolina Pliskova, Dinara Safina și Jelena Jankovic, unul dintre cei cinci foști sau actuali lideri mondiali fără trofeu la o competiție majoră.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT