• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Agnieszka Radwanska a fost eliminată din turneul de la Wuhan. Chiar dacă a avut un start în forţă, a treia favorită a cedat în meciul cu Svetlana Kuznetsova.

Primul set i-a revenit fără drept de apel, cu 6-1. O singură dată victorioasă în precedentele 8 dispute cu rusoaica, Radwanska a avut o şansă importantă să se califice. În actul secund, la tiebreak, a avut o minge de meci, pe care nu a concretizat-o.

Kuznetsova a revenit incredibil şi nu a mai putut fi oprita. S-a impus cu 1-6, 7-6, 6-4, iar în semifinale o va avea adversară pe Dominika Cibulkova.

Cotată cu şansa a 10-a, sportiva din Slovacia a trimis-o acasă pe Barbora Strycova. Câştigătoarea s-a decis după două ore şi jumătate. În decisiv, la 3-3, numărul 21 WTA a reuşit să se impună pe serviciul adversarei.

Cibulkova nu a cedat - a izbutit la rândul ei două break-uri şi a obţinut calificarea. A fost 6-3, 3-6, 6-4 pentru Cibulkova, care se va lupta cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc în finală vineri, de la ora 10:30, în direct la Digi Sport 2.

Partida dintre Simona Halep şi Petra Kvitova din semifinalele de la Wuhan se va disputa vineri, nu mai devreme de ora 14:00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2 şi poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.