• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Semifinala de la Sydney, dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova, a fost întreruptă, la scorul de 5-4 pentru sportiva noastră, și amânată pentru vineri, 15 ianuarie, din cauza ploii torențiale.

Halep, numărul 2 WTA, se află astfel într-o postură ingrată pentru că finala turneului feminin, din categoria Premier, este programată tot vineri. Astfel, dacă se va califica în ultimul act al competiției, Simona va disputa finala la doar câteva ore după ce va fi terminat semifinala.

Organizatorii au decis ca meciul dintre Halep și Kuznetsvova să se reia la ora 04:00, în timp ce finala va începe la ora 10:30. Ambele partide vor fi transmise ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Tot vineri, și tot de la ora 04:00, se va relua și a doua semifinală feminină, cea dintre Belinda Bencic și Monica Puig, întreruptă tot din cauza ploii. Puig conduce cu 4-0.

De altfel, toate meciurile zilei, atât din competiția feminină, cât și din cea masculină au fost întrerupte din cauza ploii și amânate pentru ziua următoare.