• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna s-au calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Sydney, dotat cu premii totale de 404.780 dolari, după 6-2, 6-4 cu australienii Sam Groth - John Peers.

Mergea și Bopanna, favoriții numărul patru ai probei, s-au impus după 56 de minute de joc efectiv, dar meciul a fost întrerupt pentru o bună bucată de timp la scorul de 4-4 în setul al doilea, din cauza ploii. Învingătorii au reușit opt ași, iar Groth și Peers doar cinci.

Cuplul româno-indian și-a asigurat un cec de 6.230 dolari și 90 de puncte ATP, urmând ca în penultimul act să înfrunte cuplul sud-american Thomaz Bellucci (Brazilia) / Leonardo Mayer (Argentina).

În concursul feminin de dublu de la Sydney, Raluca Olaru s-a oprit în semifinale, după un meci de mare luptă contra liderelor ierarhiei mondiale. Alături de Iaroslava Shvedova, din Kazahstan, Raluca a fost învinsă de perechea Martina Hingis / Sania Mirza cu scorul de 6-4, 3-6, 8-10.

Olaru și Shvedova au condus ostilitățile și erau în avantaj, 6-4, 2-1 în momentul în care partida a fost întreruptă din cauza ploii. La reluare, cuplul româno-kazah nu și-a mai regăsit ritmul și a pierdut meciul, după o oră și 31 de minute de joc efectiv.

Raluca Olaru și Iaroslava Şvedova au câștigat pentru participare 11.735 dolari şi 185 de puncte WTA.

Simona Halep joacă pentru un loc în finala turneului de la Sydney vineri dimineață, nu mai devreme de ora 4:00, cu Svetlana Kuznetsova. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

 
 
00 / 0-1