• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Simona Halep, Caroline Wozniacki, Agnieszka Radwanska şi Kirsten Flipkens sunt cele patru nominalizări finale în ancheta pentru cele mai frumoase lovituri ale anului în circuitul profesionist feminin (WTA).

Cele patru jucătoare au ocupat primele două locuri în grupele preliminare de propuneri de pe site-ul WTA.

În Grupa A, Agnieszka Radwanska (câştigătoarea anchetei pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii martie) a ocupat primul loc, cu 38% din voturile internauţilor, fiind urmată de Caroline Wozniacki (Ianuarie), cu 30%, în timp ce în continuare s-au clasat Simona Halep (mai), cu 19%, Monica Niculescu (aprilie), cu 10%, şi Agnieszka Radwanska (februarie), cu 4%.

VIDEO CU CELE PATRU LOVITURI

Simona Halep (iulie) a câştigat Grupa B cu 42%, fiind urmată de Kirsten Flipkens (septembrie), cu 27%, Agnieszka Radwanska (iunie), cu 19%, germanca Angelique Kerber (octombrie), cu 6%, şi de Agnieszka Radwanska (august), cu 6%.

VEZI AICI PUNCTUL SIMONEI DE LA MONTREAL

Fanii tenisului vor putea vota în ancheta aceasta până pe 28 noiembrie, iar câştigătoarea va fi anunţată pe 29 noiembrie.

Monica Niculescu a câştigat cu 79% ancheta pe luna aprilie cu o lovitură reuşită în faţa cehoaicei Petra Kvitova, la turneul de la Stuttgart.

Simona Halep s-a impus în ancheta pe luna mai cu 70 de procente, cu o fază reuşită în meciul cu elveţianca Timea Bacsinszky, la turneul de la Madrid, devansând-o pe Irina Begu (12%).

În iulie, Halep a ieşit învingătoare cu 79% din sufragii cu o fază reuşită la Montreal, în turul al doilea, contra australiencei Daria Gavrilova.

Agnieszka Radwanska este jucătoarea care a reuşit să câştige punctul anului, în ancheta WTA, în 2013, 2014 şi 2015.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.