• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Echipa de FED Cup a României poate primi o nouă lovitură. După absența anunțată a Simonei Halep, si Alexandra Dulgheru, locul 61 WTA, poate lipsi de la meciul cu Cehia, din turul 1 din Grupa Mondială, ce va avea loc la 6-7 februarie, la Cluj.

Dulgheru, eliminată în turul doi la Australian Open, ia în calcul o perioadă de pauză pentru a se recupera după problemele medicale pe care le are la genunchi.

”Eu de asta am ajuns să am atâtea accidentări pentru că, tot timpul, am tras de mine. Am zis că trebuie să mai fac și asta, trebuie să joc pentru Fed Cup și mereu am ajuns să mă rup și să stau prea mult”, a spus Dulgheru.

Sportiva noastră spune că decizia finală nu o va lua ea, ci doctorul.
”Eu îmi doresc să joc pentru Fed Cup, nu se pune problema că nu-mi doresc, dar săptămâna care vine o să mă vadă un doctor în care am mare încredere și voi vedea ce voi face mai departe”, a mai spus Dulgheru.

Alexandra Dulgheru a reușit o victorie de prestigiu în turul precedent al Fed Cup, 6-4, 6-4, în meciul cu Eugenie Bouchard. România s-a impus cu 3-2 anul trecut, în fața Canadei.

Dacă nici Dulgheru nu va putea juca în meciul cu Cehia din Fed Cup, atunci România se va baza pe Irina Begu, Monica Niculescu și Andreea Mitu.