• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Simona Halep şi Monica Niculescu au fost nominalizate de WTA pentru titlul de cel mai frumos punct al anului în circuitul feminin.

Halep, locul 4 în clasamentul mondial, are două lovituri nominalizate, în timp ce Niculescu (39 WTA) este prezentă pe listă cu un singur punct.

Poloneza Agnieszka Radwanska are nu mai puţin de patru nominalizări.

Site-ul WTA a ales 10 puncte dintre care se va alege lovitura anului, acestea fiind împărţite în două grupe de câte cinci.

În grupa A, Simona Halep a fost nominalizată cu o lovitură reuşită în partida cu Timea Bacszinsky, din optimile de finală de la Madrid Open, turneu pe care l-a şi câştigat.

La rândul ei, Monica Niculescu este prezentă cu o lovitură realizată într-un meci cu Petra Kvitova, disputat în turul doi la Stuttgart.

VIDEO: Nominalizările din grupa A

Halep are o nominalizare şi în grupa B, din întâlnirea cu Daria Gavrilova, în turul doi de la Montreal, un alt turneu pe care l-a câştigat în acest an.

VIDEO: Nominalizările din grupa B

Caroline Wozniacki, Kirsten Flipkens şi Angelique Kerber sunt celelalte jucătoare nominalizate.

Votul pentru câştigătoarele celor două grupe se va încheia duminică seară. Câştigătoarele celor două grupe vor intra în finală, iar fanii vor putea vota în perioada 21-28 noiembrie.

Câştigătoarea titlului pentru lovitura anului va fi anunţată de WTA în 29 noiembrie.