• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Novak Djokovic deschide Turneul Campionilor, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la 16:00, iar sârbul are un obiectiv în plus, pe lângă câştigarea trofeului: să îl depăşească pe Andy Murray şi să-şi reia locul în fruntea ierarhiei ATP.

Cu cinci titluri în ultimele şase ediţii ale Turneului Campionilor, Novak Djokovic e decis să obţină un nou succes la Londra, pentru a egala recordul deţinut de Roger Federer.

Chinuit şi de accidentări, sârbul n-a mai câştigat nicio competiţie din iulie, de la Toronto.

"Sunt într-un moment bun acum. Sigur, sunt fericit că revin într-un oraş unde am adunat amintiri incredibile, pe teren şi în afara lui. Asta îmi dă o motivaţie în plus să mă descurc bine", a declarat Djokovic.

Nole a pierdut primul loc ATP, dar cu o clasare mai bună ca a lui Murray la Turneul Campionilor poate reveni în frunte. 2016 ar fi al cincilea an din ultimii şase pe care Nole i-ar termina ca lider mondial.

"Evident, cursa pentru poziţia de lider mondial e o motivaţie în plus pentru el, asta se vede şi din jocul pe care îl practică, e într-o misiune. Pe de altă parte, nu depinde doar de el", a precizat Djokovic.

Novak Djokovic deschide Turneul Campionilor cu Dominic Thiem ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 16:00.

Turneul Campionilor de la Londra va putea fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport, între 13 și 20 noiembrie.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.