• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Novak Djokovic deschide Turneul Campionilor, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la 16:00, iar sârbul are un obiectiv în plus, pe lângă câştigarea trofeului: să îl depăşească pe Andy Murray şi să-şi reia locul în fruntea ierarhiei ATP.

Cu cinci titluri în ultimele şase ediţii ale Turneului Campionilor, Novak Djokovic e decis să obţină un nou succes la Londra, pentru a egala recordul deţinut de Roger Federer.

Chinuit şi de accidentări, sârbul n-a mai câştigat nicio competiţie din iulie, de la Toronto.

"Sunt într-un moment bun acum. Sigur, sunt fericit că revin într-un oraş unde am adunat amintiri incredibile, pe teren şi în afara lui. Asta îmi dă o motivaţie în plus să mă descurc bine", a declarat Djokovic.

Nole a pierdut primul loc ATP, dar cu o clasare mai bună ca a lui Murray la Turneul Campionilor poate reveni în frunte. 2016 ar fi al cincilea an din ultimii şase pe care Nole i-ar termina ca lider mondial.

"Evident, cursa pentru poziţia de lider mondial e o motivaţie în plus pentru el, asta se vede şi din jocul pe care îl practică, e într-o misiune. Pe de altă parte, nu depinde doar de el", a precizat Djokovic.

Novak Djokovic deschide Turneul Campionilor cu Dominic Thiem ÎN DIRECT la Digi Sport 2, duminică, de la ora 16:00.

Turneul Campionilor de la Londra va putea fi urmărit ÎN DIRECT la Digi Sport, între 13 și 20 noiembrie.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.