• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Campioana României la volei feminin, Alba Blaj, rămâne fără victorie în Champions League: a pierdut cu deţinătoarea trofeului, Dinamo Krasnodar, 1-3. Partida a fost transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.

Campioana României la volei a început cu stângul noul an. Alba Blaj a pierdut şi al doilea meci din grupele Ligii Campionilor, chiar în faţa deţinătoarei trofeului, Dinamo Krasnodar. Rusoaicele şi-au adjudecat primul set la limită, 25-23.

Al doilea s-a încheiat clar în favoarea gazdelor, 25-16. Rolurile s-au inversat în setul trei, când Dinamo s-a impus la 19. În continuare, s-a jucat pe muchie de cuţit. Echipa oaspete a început puternic setul 4, dar Blajul a remontat spectaculos şi a condus cu 21-19. Dinamo Krasnodar a controlat însa finalul și s-a impus, 25-22, cu o minge de meci decisa după analiza video.

Alba Blaj a pierdut cu 1-3, și va disputa următorul meci din Champions League tot la Sibiu, peste două săptămâni, cu Volero Zurich. Până atunci, formația ardeleană o va întâlni pe CSM București în turul semifinalelor Cupei României, pe 17 ianuarie.