• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Campioane pentru a treia oară consecutiv, voleibalistele de la Alba Blaj au dezvăluit secretul din spatele acestor performanţe. "Investiţiile făcute, dar şi nişte jucătoare cu mult caracter", au spus ardelencele.

Înfiinţată în 2011, Alba Blaj face legea în voleiul românesc! O demonstrează cele trei titluri consecutive de campioană cucerite de echipa lui Darko Zakoc în cinci sezoane petrecute pe prima scenă.

"Cred că s-au făcut niște investiții foarte bune, s-au alocat niște bani unde trebuie și cred că avem și un antrenor care a reușit să omogenizeze un grup, să-și aleagă oamenii care sunt potriviți pentru a face parte dintr-o echipă", a spus Adina Salaoru.

Ardelencele nu au timp să se bucure după victoria de la Bucureşti, care le-a adus un nou titlu. Până la sfârşitul lunii, mai au de disputat trei meciuri în campionat, dar şi finala Cupei României, trofeu pe care doresc să-l cucerească în premieră.

"Am vrut să câștigăm acest meci, este important să ne păstrăm forma până la finala Cupei și ne-a reușit acest lucru. Sunt foarte fericită! După ce vom câștiga și Cupa, sper, atunci vom sărbători", a fost mesajul transmis de Nneka Onyejekwe.

Alba va întâlni Ştiinţa Bacău în finala Cupei României, programată pe 30 aprilie, la Piatra Neamţ.