• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Alba Blaj este prima finalistă a Cupei României. Voleibalistele lui Darko Zakoc au câştigat şi returul cu CSM Bucureşti, scor 3-1. Cealaltă semifinală le va aduce faţă în faţă pe CSM Târgovişte şi Ştiinţa Bacău miercuri, de la ora 18.45.

Alba Blaj s-a calificat, în premieră, în finala Cupei României. După ce s-au impus cu 3-0 pe teren propriu, voleibalistele antrenate de Darko Zakoc au câştigat şi la Bucureşti disputa cu CSM. Bucureștencele au luat primul set, dar campioana României a revenit și s-a impus în următoarele trei.

Adina Salaoru de la CSV Alba Blaj a declarat că ”ne bucurăm foarte mult pentru victorie. Cred că ne-am luptat foarte bine și cred că cel puțin în al doilea set am reușit să punem presiune pe serviciu și asta a făcut diferența”.

VEZI AICI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

De la CSM Bucureşti, Alexandra Kapelovies a spus că ”nu știu ce nu a mers. Cu siguranță, echipa din Blaj nu a lăsat garda jos nicio secundă. Nici nu ne așteptam să facă asta”.

Celălalt loc în finală şi-l vor disputa CSM Târgovişte şi Ştiinţa Bacău, miercuri, de la ora 18.45. În tur, moldovencele s-au impus, pe teren propriu, cu 3-1. 

Embed: