• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Victorie pentru voleibalistele de la Dinamo în faţa Ştiinţei Bacău (3-2), în etapa a 8-a a grupei 1-6. Succesul nu va schimba însă clasamentul final: echipa din Ştefan cel Mare va încheia pe locul 5, sub adversara ei.

Jucătoarele echipei gazdă au dominat începutul, dar finalul primului set a fost unul echilibrat. Dinamo şi-a adjudecat actul inaugural după un atac ratat al moldovencelor.

Ştiinţa s-a revanşat în setul al doilea, câştigat la 20, dar jucătoarele lui Dinamo au trecut din nou la conducere după actul al treilea. Bacăul a revenit încă o dată şi a împins disputa în set decisiv. Dinamovistele au avut un avans constant în tie-break, în care au reuşit şi un punct norocos, la serviciul americancei Alexis Mathews. Brazilianca Oliveira Bezerra a închis partida cu o minge plasată, de lângă fileu, pentru 15-9.

Dinamo va termina sezonul pe locul al 5-lea, sub Ştiinţa Bacău, care nu mai poate rata poziţia a 4-a. În Divizia A1 mai sunt două etape de disputat.