• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

SCMU Craiova a pierdut disputa cu Modena, din grupa D a Ligii Campionilor. Cvadruplă câştigătoare a competiţiei, reprezentanta Italiei s-a impus cu 3-0 în Bănie.

SCMU Craiova nu a reuşit surpriza în Europa! Terenul propriu şi susţinerea fanilor nu le-au fost de prea mare ajutor oltenilor, care nu au luat nici măcar un set în disputa cu Modena, în derby-ul grupei D din Champions League. Cu un N'Gapeth în zi mare la fileu, italienii s-au impus cu 3-0 şi şi-au consolidat prima poziţie în clasament. De altfel, Modena, cvadruplă câstigatoare a competitiei, este neînvinsă în cele patru meciuri disputate până acum în grupă şi are 11 puncte, cu 7 mai mult decât Craiova.

Laurențiu Lică a recunoscut că adversarul lor a fost mult prea puternic. ”Modena a fost o nucă mult prea greu de spart. A jucat foarte bine, au servit exemplar. Noi nu am reușit să preluăm, cred că apoi meciul a fost la îndemâna lor”, a spus Laurențiu Lică.

Și antrenorul lui SCMU Craiova a realizat că italienii au pornit cu prima șansă. ”Trebuie să fim realiști și să ne dăm seama că Modena din start a avut prima șansă la calificare. Asta a dovedit-o prin joc și prin rezultate”, a spus și Dănuț Pascu.

Pentru olteni, urmează meciul, de pe teren propriu, cu Volley Ljubljana din 15 februarie, ce va fi în direct la Digi Sport.