• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a câştigat derby-ul cu Municipal Zalău din etapa a 15-a a Diviziei A1 de volei masculin şi e la un punct de liderul Arcada Galaţi. ”Roş-albaştrii” au, însă, un meci mai puţin disputat.

Steaua a obţinut a opta victorie consecutivă în campionat, 3-0 în derby-ul etapei cu Municipal Zalău, după trei seturi încheiate la scor identic: 25-19. Proaspăt promovaţi în Divizia A1, ”roş-albaştrii” sunt candidaţi la titlu. Au adunat 39 de puncte şi sunt la un punct de liderul Arcada Galaţi, dar au un meci mai puţin disputat. Vicecampioana României, Zalău, completează podiumul.

La final, Adrian Gontariu a declarat că echipa lui ”a încercat să intre în joc, dar nu am avut ocazie. Au fost mai buni ca noi și trebuie să acceptăm asta. Felicit Steaua, au jucat extraordinar. Ne-au dat clasă”.

Pe de altă parte, Ciprian Matei este convins că formația lui și-a luat revanșa după meciul tur.

”Trebuia să ne luăm revanșa față de meciul tur deoarece acolo am pierdut cu 3-2. Am făcut un meci foarte bun, o victorie în 3 seturi, ceea ce ne dă moral pentru meciul următor”, a spus și Ciprian Matei.

Etapa următoare, Steaua va întâlni campioana Craiova, în direct la Digi Sport 3, duminică, de la ora 12:00.

VEZI PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT 

Embed: