• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Știința Bacău nu a reușit să câștige încă primul său meci în această ediție a Ligii Campionilor.

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, voleibalistele antrenate de Florin Grapă au început bine partida jucată pe teren propriu cu Azeryol Baku. Învinse la zero în disputa din decembrie, din Azerbaidjan, bacăuancele au condus în primul set cu 11-5.

Știința a continuat să domine, în special datorită apărării, apoi a intrat la cel de-al doilea time-out tehnic cu 16-10. Din acel moment, echipa oaspete a trecut total la controlul meciului. Azeryol a câștigat primul set la 22, iar în cel de-al doilea Știința a pierdut total ritmul.

Formația din Azerbaidjan s-a impus cu 25-14, după care a urmat o perioadă bună a bacăuancelor, în debutul celui de-al treilea act. Jucătoarele oaspete nu au cedat însă inițiativa și au rezolvat rapid soarta partidei, 25-18.

Știința are 4 înfrângeri în tot atâtea meciuri, fără set câștigat, astfel că este ultima în grupă. Pe 21 ianuarie, bacăuancele joacă din nou în direct la Digi Sport 2: de la ora 17:00, cu Nantes, pe teren propriu.