• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Unic Piatra Neamţ - Ştiinţa Bacău 3-0

Surpriză în primul meci al etapei a 18-a a Diviziei A1 la volei feminin. Unic Piatra Neamț a învins categoric una din echipele de top ale campionatului, Ştiinţa Bacău.

Gazdele au controlat primul set, pe care şi l-au adjudecat la 22. Ştiinţa a încercat să echilibreze meciul în actul secund, însă a cedat cu 24-26.

Voleibalistele antrenate de Rareş Gavril au continuat să facă legea la fileu şi în setul al treilea, în care s-au impus cu 25-16.

Ştiinţa Bacău a ajuns astfel la al treilea eşec consecutiv.

CSM Bucureşti - Medicina Tg.Mureş 3-0

CSM Bucureşti rămâne fără înfrângere în 2017. Voleibalistele antrenate de Ferhat Akbas au învins CSU Medicina Târgu Mureş şi au ajuns la a 15-a victorie în actuala ediţie de campionat.

Primul set a fost şi cel mai echilibrat. Conduse la diferenţă de opt puncte, 6-14, mureşencele au revenit şi au avut chiar şi două mingi de set, la 24-22. Nu a fost de ajuns însă. CSM a închis setul, după ce a câştigat patru puncte consecutiv.

În actul secund, bucureştencele au condus de la un capăt la altul şi s-au impus la 16. Replica echipei din Târgu Mureş nu a întârziat. Voleibalistele lui Pedrag Zucovic au început mai bine setul 3, dar CSM Bucureşti a mai revenit o dată şi a câştigat cu 25-20.

Embed:

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT