• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Alba Blaj îşi continuă invincibilitatea în Divizia A1 la volei feminin. ÎN DIRECT la Digi Sport, deţinătoarele titlului au câştigat fără emoţii derbyul cu Dinamo.

Alba Blaj a făcut spectacol în meciul cu Dinamo. Campioana României a fost de neoprit în derby-ul primei etape din returul Diviziei A1. Voleibalistele antrenate de Darko Zakoc au preluat inițiativa încă din debut și au câștigat cu 25-13 primul set.

Fără eșec în acest sezon, gazdele și-au adjudecat și actul secund. A urmat o serie de necrezut pe serviciul Anei Grbac. Blajul a dus scorul la 9-0 și a încheiat cu 25-13 setul trei.

Liderul întrecerii interne are astfel moralul ridicat înaintea meciului din Liga Campionilor, cu Rocheville le Cannet. Duelul va fi transmis miercuri, de la ora 18:00, ÎN DIRECT de Digi Sport 2.

 

Embed: