• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Două tinere tricolore au obţinut un rezultat istoric la Campionatul European de volei pe plajă. Adriana Matei şi Beata Vaida au urcat pe a doua treaptă a podiumului şi au avut parte de o primire călduroasă la întoarcerea în România.

Performanţă de senzaţie obţinută de două sătmărence. Adriana Matei şi Beata Vaida au cucerit medalia de argint la Campionatul European sub 22 de ani la volei pe plaja. Sportivele tricolore, antrenate de Adrian Pricop, au fost premiate la revenirea în țară.

"Acest rezultat este o confirmare a muncii noastre și este și o motivare pentru noi ca să muncim la fel de mult și să obținem astfel de rezultate" a declarat Adriana Matei. "Într-adevăr pot să zic că a fost cel mai bun turneul al nostru, pentru că acesta este cel mai bun rezultat de până acum" a adăugat Beata Vaida.

"Acum doi ani ne-am apucat de acest sport nou pot să spun, voleiul pe plajă, în doi ani am reușit să obținem rezultate destul de bune" a dezvăluit selecționerul Adrian Pricop.

Adriana Matei și Vaida Beata nu au timp de pauză. Sunt pregatite să ia startul la Campionatul Mondial sub 21 de ani, care va avea loc în China, la Nanjing. Anul trecut, româncele au ocupat poziția a 5-a.