dan petrescu
”Trebuie să fie dezamăgiți”. Dan Petrescu, mesaj pentru jucători, după eliminarea din Liga Campionilor Asiei
FC Seoul v Jeonbuk Hyundai Motors, 2023 K League 1, football, Seoul World Cub Stadium, Seoul, South Korea - 08 Oct 2023
Dan Petrescu, OUT din Liga Campionilor Asiei!
manea_dragusin
Florin Manea a spus lucrurilor pe nume, după ce Edi Iordănescu l-a schimbat pe Radu Drăgușin la pauză
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Sevilla - CFR Cluj 0-0. Campioana României, eliminată de VAR din Europa League. Final incredibil

27.02.2020, 23:46

Sevilla și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în 16-imile Europa League, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Campioana României a fost eliminată după golul încasat în tur.

Cristi Manea, în duel cu Reguilon Rodriguez, în meciul Sevilla - CFR Cluj
Cristi Manea, în duel cu Reguilon Rodriguez, în meciul Sevilla - CFR Cluj / Foto: Getty Images
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Sevilla a controlat jocul în primele minute, însă defensiva CFR-ului a rezistat. Suso a creat panică în rândul ardelenilor, dar norocul a fost de partea lui Dan Petrescu. CFR a început să se trezească spre finalul primei reprize, iar în prelungirile primei părți putea chiar să deschidă scorul. Djokovic, Păun și Boli au semnat trei ocazii importante pentru campioana României.

CFR Cluj a arătat foarte bine și după pauză, iar jocul a fost mai echilibrat. Sevilla a părut adormită până în minutul 70, când andaluzii au preluat din nou controlul partidei. În ultimele minute, echipa lui Lopetegui a luat piciorul de pe accelerație și a părut mulțumită cu rezultatul de 0-0, scor de calificare pentru andaluzi. Dan Petrescu i-a aruncat în teren spre final și pe Rondon și Golofca, dar cei doi n-au reușit să facă diferența.

VIDEO Rezumatul meciului Sevilla - CFR Cluj 0-0


Sevilla - CFR Cluj 0-0. Campioana României, eliminată de VAR din Europa League. Final incredibil

CFR Cluj a reușit să marcheze în minutul 87, dar reușita a fost anulată de VAR. Lacina Traore a preluat mingea cu mâna înainte să-i paseze lui Păun, iar sistemul VAR a anulat golul campioanei. Păun reușise să-l învingă pe Bono cu un șut din afara careului.


S-a terminat 0-0, iar Sevilla se califică în optimile Europa League grație golului marcat de En-Nesyri în Gruia. CFR Cluj se poate mândri că nu a pierdut în fața andaluzilor la capătul a 180 de minute.

LIVE VIDEO Sevilla - CFR Cluj 0-0 (1-1 în tur)

  • Sevilla: Bono - Navas (En-Nesyri 75'), Kounde, Carlos, Reguilon - Jordan (Banega 57'), Fernando, Gudelj - Suso (Nolito 67'), De Jong, Ocampos
  • Rezerve: Pastor - S. Gomez, Rony Lopes, Escudero
  • CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Burcă (Boli 28'), Vinicius, Camora - Djokovic (Rondon 78'), Bordeianu, Păun - Deac, L. Traore, Omrani (Golofca 84')
  • Rezerve: Sandomierski - Luis Aurelio, Hoban, Cestor

Min. 90+6: Fluier final. CFR Cluj părășește Europa League.

Min. 90+1: Eliminare! Bordeianu a primit al doilea cartonaș galben.

Min. 87: Gol anulat pentru CFR Cluj! Păun a înscris cu un șut din afara careului, dar reușita a fost anulată după ce Traore a lovit mingea cu mâna.

Min. 83: Ocazie pentru CFR Cluj. Ciprian Deac a șutat din prima, de la marginea careului advers, dar balonul s-a dus în înaltul tribunei, spre dezamăgirea ardelenilor.

Min. 78: A doua schimbare la CFR Cluj. Intră Rondon în locul lui Djokovic, care tocmai încasase un cartonaș galben. 

Min. 74: Bordeianu primește și el un cartonaș galben. 

Min. 73: Djokovic încasează un cartonaș galben. Mijlocașul va rata un eventual meci din optimi.

Min. 71: Ocazie pentru Sevilla. Kounde a trimis în fața porții, dar Luuk de Jong n-a reușit să împingă balonul în plasă.

Min. 70: Sevilla presează de câteva minute și forțează deschiderea scorului. Echipa lui Dan Petrescu rezistă eroic.

Min. 66: Sevilla tocmai a ajuns la 400 de pase reușite în această seară. De partea cealaltă, CFR a completat 108 pase.

Min. 61: Dublă ocazie pentru CFR Cluj! Omrani a șutat primul, de la 23 de metri, dar Bono a prins fără probleme. După numai câteva momente, Păun a primit într-o zonă similară și a șutat cu pământul. Bono a scăpat mingea, dar Omrani nu a ajuns la timp pentru a trimite în poartă. Rămâne 0-0, dar jocul CFR-ului arată promițător.

Min. 59: Cartonaș galben pentru Ciprian Deac, după un fault comis asupra lui Reguilon.

Min. 55: CFR Cluj arată mult mai bine în repriza secundă, jocul este mult mai echilibrat. Suporterii gazdelor au început să-și piardă răbdarea și îi taxează pe favoriți după fiecare eroare.

Min. 49: Ocazie pentru Sevilla. Suso a centrat la bara a doua, Ocampos a încercat să-l prindă pe contre-pied pe Arlauskis, dar mingea a trecut pe lângă poarta CFR-ului. Scorul rămâne în continuare 0-0.

Min 46: S-a reluat partida dintre Sevilla și CFR Cluj. Nu s-au efectuat schimbări la pauză.

Min 45+3: Pauză la Sevilla. CFR Cluj a fost dominată autoritar până în finalul reprizei, când a avut trei ocazii importante.

Min. 45+2: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Boli a scăpat din marcaj și a reluat cu capul, din opt metri, însă mingea a trecut pe lângă poarta Sevillei. Bono era bătut, dar balonul nu a prins cadrul porții.

Min. 45+1: O nouă șansă pentru CFR Cluj. Păun a preluat la marginea careului și a șutat la colțul scurt, dar Bono s-a întins și a respins în afara terenului. O nouă lovitură de colț pentru CFR.

Min. 45: Ocazie pentru CFR Cluj. Păun a șutat în zid din lovitură liberă, mingea a sărit la Bordeianu, care mai apoi i-a pasat lui Djokovic. În criză de timp, mijlocașul a încercat să-l lobeze pe Bono. Balonul a fost respins de portarul advers de sub bara transversală. Lovitură de colț pentru CFR.

Min. 44: Primul cartonaș galben al partidei. Omrani a scăpat spre poarta adversă, iar Jesus Navas l-a faultat din spate. CFR va beneficia de o lovitură liberă de la 17 metri. Păun va executa.

Min. 41: Emoții în careul gazdelor. Ciprian Deac a centrat cu boltă din flancul stâng, portarul Bono și-a calculat prost pașii, iar Kounde a deviat mingea în afara terenului.

Min. 39: Ocazie uriașă pentru Sevilla. Suso s-a distrat cu Djokovic i-a pasat lui Ocampos, dar acesta a șutat în spatele lui De Jong din șase metri. A urmat un șut al lui Jordan, care însă nu a prins cadrul porții.

Min. 33: Dublă ocazie pentru Sevilla. Kounde a preluat în interiorul careului, a avut timp să-și ridice balonul, după care a șutat violent la colțul scurt. Arlauskis a fost la post și a boxat execuția francezului. A urmat o lovitură de colț, din care Diego Carlos putea marca. Fundașii CFR-ului au ieșit cu bine din carambol și au îndepărtat pericolul. Golul de 1-0 plutește în aer, campioana trebuie să schimbe ceva.

Min 28: Schimbare la CFR Cluj. Andrei Burcă a fost înlocuit cu Kevin Boli, acuzând probleme în zona șoldului. Burcă s-a resimțit acum câteva minute după o ciocnire cu Diego Carlos, "muntele" din apărarea gazdelor.

Min 26: Ocazie uriașă pentru Sevilla. De Jong a șutat de la marginea careului, mingea l-a lovit în călcâi pe Fernando, după care s-a scurs în afara terenului. Balonul a trecut milimetric pe lângă poarta CFR-ului.

Min. 25: Jesus Navas a șutat din marginea careului, dar Arlauskis a prins din prima.

Min. 20: Suso a încercat să-l surprindă pe Arlauskis cu un șut din afara careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 17: Prima ocazie a CFR-ului. Mario Camora și-a încercat norocul cu un șut de la distanță, dar Bono a reușit să prindă mingea. Căpitanul campioanei a șutat la firul ierbii, dar fără să-i pună mari probleme portarului advers.

Min. 15: CFR Cluj scapă fără gol primit după primul sfert de oră, însă andaluzii domină autoritar jocul. CFR a avut o posesie de 32% până acum și nu a reușit să expedieze vreun șut spre poartă sau să obțină vreo lovitură de colț.

Min. 12: Ocazie pentru Sevilla. Sergio Reguilon a trecut pe lângă un eurogol. Fundașul lateral a șutat din voleu, de la 12 metri, în urma unei lovituri de colț. Balonul a trecut la o palmă de vinclul CFR-ului.

Min. 9: Luuk de Jong a reluat pe centrul porții, dar Arlauskis a reținut fără probleme. Sevilla atacă în valuri în acest moment.

Min. 5: Ocazie pentru Sevilla. Vinicius a fost la un pas de autogol, după o lovitură de colț a gazdelor. Mingea a fost centrată în 6 metri, Arlauskis a ieșit neinspirat, iar Vinicius a deviat spre propria poartă. Spre norocul ardelenilor, mingea nu a prins cadrul porții.

Min. 1: A început meciul de la Sevilla. Atmosferă superbă pe "Ramon Sanchez-Pizjuan".

UPDATE: Avem echipele de start!

UPDATE: Sevilla, favorită la casele de pariuri. Cu doar câteva ore înainte de startul partidei, cota gazdelor pentru un succes în această seară a ajuns la 1.35. De partea cealaltă, CFR Cluj are acum o cotă de 10.50 pentru a câștiga la Sevilla. O eventuală calificare a campioanei este cotată cu 7.20


Sevilla-CFR Cluj este un meci extrem de important pentru fotbalul nostru. Echipele noastre oricum ajung foarte greu în primăvara europeană, aşa că o calificare şi mai departe, în "optimi", ar însemna enorm pentru noi. Iar dacă aveam o echipă capabilă în acest moment de o astfel de performanţă, atunci CFR Cluj este numele său.

CFR Cluj a terminat la egalitatea cu Sevilla, 1-1, acum o săptămână, cu mult mai titrata sa adversară, la capătul unui meci nu tocmai spectaculos. Dar după care spaniolii  sunt cei care au fost bucuroşi de rezultat.

Acum, Dan Petrescu are un optimism moderat.

  • Andrei Burcă este anunţat titular diseară. Jucătorul transferat anul trecut la CFR Cluj este unul dintre cie mai în formă jucători de la ardeleni şi ar putea juca titular în barajul cu Suedia

Din păcate pentru că în tur s-a terminat egal, Sevilla a dat gol în deplasare, iar lotul andaluzilor este sensibil mai valoros, echipe pregătită de Julen Lopetegui are prima şansă diseară.

Sevilla-CFR Cluj, LIVE VIDEO Digi Sport 1, ora 22:00

Căpitanul clujenilor, Ciprian Deac, a marcat golul echipei noastre în tur şi speră ca el şi restul colegilor să reuşescă o nouă minune după cele cu Lazio, Rennes şi Celtic Glasgow.

Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da 100 % noi vom încerca să dăm 150 %. E clar că Sevilla este echipa favorită, dar noi vom încerca să compensăm prin dăruire. Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie.

Întâlnim o echipă foarte bună. Eu aştept demult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost supărat după meciul tur, cu mai multă atenţie puteam să obţinem victoria. Sperăm să nu mai avem asemenea momente, pentru că Sevilla este o echipă care, dacă nu eşti atent, te poate taxa în orice moment”, a declarat mijlocașul lui CFR Cluj, la conferința de presă.

  • Sevilla-CFR Cluj, ora 22:00, va fi în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro. Partida poate fi urmărită şi în aplicaţia Digi Online.

Sevilla - CFR Cluj. Meciul carierei pentru ardeleni

Dan Petrescu a abordat acelaşi discurs circumspect cu care ne-a obişnuit şi înaintea jocului de diseară, dar ştim cu toţii că face totul pentru calificare.

Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm.

Am studiat Sevilla şi Sevilla ne-a studiat foarte bine pe noi, iar antrenorul lor este unul de mare valoare. Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa.

Penalty-urile astăzi (n.r. la antrenament) le vom bate poate. Dă, Doamne, să ajungem acolo. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de dinaintea partidei.

Dan Petrescu e îngrijorat şi el de epidemia de coronavirus

Antrenorul român a recunoscut că nu i-a căzut bine atunci când a aflat în în Sevilla a fost anunţat primul caz de coronavirus, zi în care şi România s-a confruntat cu primul pacient infectat.

Doamne fereşte să vină aici! Ne gândim toţi. Puţină panică este cam peste tot”, a mai afirmat Dan Petrescu.

Rezumat CFR Cluj - Sevilla 1-1

Etichete: dan petrescu , ciprian deac , saisprezecimi europa league , video sevilla-cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele 5 sfaturi ale tânărului care a reușit să economisească suficient ca să se pensioneze la 29 de ani
Cele 5 sfaturi ale tânărului care a reușit să economisească suficient ca să se pensioneze la 29 de ani

Daniel George a reușit ca până la 29 de ani să-și câștige independența financiară pe cont propriu...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
manea_dragusin
Florin Manea a spus lucrurilor pe nume, după ce Edi Iordănescu l-a schimbat pe Radu Drăgușin la pauză

Marius Șumudică, întrebat dacă ar accepta să semneze cu FCSB! Răspunsul a venit pe loc
Gaziantep FK v Kayserispor - Turkish Super Lig
”Sărutul interzis” s-a lăsat cu demiteri! Procuratura cere ani de închisoare
FIFA Womens World Cup 2023 - Spain v England - Stadium Australia
Foto Cea mai bună halterofilă din Europa este româncă
cambei-deschidere2
Citește și
Ilie Dumitrescu a spus ce ar face dacă l-ar vedea pe Dan Petrescu pe stradă! Cei doi nu își mai vorbesc
dan-petrescu-ilie-dumitrescu
Exclusiv Ilie Dumitrescu, detalii în premieră. A spus de ce Dan Petrescu n-a ajuns antrenor în Anglia
FC Seoul v Jeonbuk Hyundai Motors, 2023 K League 1, football, Seoul World Cub Stadium, Seoul, South Korea - 08 Oct 2023
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
N-au mai avut milă: Dan Petrescu, făcut praf în Coreea de Sud!
Spain: Sevilla FC - CFR 1907 Cluj Wanderers. UEFA Europa League, round of 16

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit