Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
mujica-munteanu
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Video Simona Halep a adus trofeul de la Wimbledon în România: "Este o primire deosebită, călduroasă!"

15.07.2019, 17:30

Simona Halep a revenit astăzi în România, după câștigarea trofeului la Wimbledon. Marea campioană a aterizat la ora 17:10, cu o cursă de la Londra şi a fost primită primită la Salonul oficial de la Aeroportul Henri Coandă, la fel cum s-a întâmplat anul trecut, după triumful de la Roland Garros.

simona halep trofeu
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

UPDATE 17:45: Ceremonia primirii Simonei Halep s-a încheiat, nu înaintea ca marea noastră campioană să răspundă tuturor întrebărilor. 

UPDATE 17:30: Simona Halep a vorbit despre persoanele care au ajutat-o în carieră. "Doamna Virginia Ruzici m-a ajutat încă de acum 10 ani. A crezut în mine de atunci şi a fost convinsă că pot ajunge în top. Domnul Cahill m-a ajutat să am încredere în mine şi să joc pe cele mai mari arene ale lumii. Domnului Ţiriac, care e prezent, îi mulţumesc de asemenea. Toate sfaturile date, uneori dure, m-au ajutat. M-a ajutat să câştig în faţa Serenei Williams prin ce mi-a spus", a mai spus Simona Halep. 

UPDATE 17:30: Simona Halep a vorbit pentru prima dată, după ce a ajuns în România. "Mulţumesc foarte mult că aţi venit. Este o primire deosebită, una călduroasă, ca de fiecare dată. Aş vrea să îi mulţumesc familiei, tuturor antrenorilor mei, echipei mele - care e una foarte bună, cu nişte oameni deosebiţi. Bineînţeles, Federaţiei şi tuturor oamenilor care mă susţin", a spus Halep, la sosirea pe Otopeni.


UPDATE 17:25: Simona Halep a rostit primele cuvinte în România, cu trofeul câștigat la Wimbledon. Întrebată de reporteri cât de grea a fost munca, aceasta a răspuns: "Destul de grea!". 

UPDATE 17:20: Simona Halep a ajuns cu trofeul de la Wimbledon în România. Simona Halep a fost întâmpinată de Ilie Năstase, Ion Țiriac, Mihai Covaliu și ministrul Bogdan Matei. 

UPDATE 17:15: Simona Halep este așteptată la scara avionului de președintele Federației Eomâne de Tenis, Ion Țiriac, de ministrul Sportului, Bogdan Matei, de președintele Comitetului Olimpic Român, Mihai Covaliu și de Ilie Năstase. 

UPDATE 17:10: Avionul în care se află Simona Halep a aterizat. 

UPDATE 17:05: Simona Halep va avea parte și de o ceremonie pe Arena Națională. Evenimentul va avea loc miercuri, de la ora 19:00, iar primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu va lua parte la această ceremonie, așa cum a făcut în 2018, când marea noastră campioană a câștigat trofeul de la Roland Garros. 

UPDATE 16:40 La aeroport a ajuns şi Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis. El este unul dintre mentorii Simonei Halep. De asemenea, la aeroport este şi Ilie Năstase, cel mai bun tenisman român din toate timpurile.

UPDATE 16:30 La Otopeni vremea s-a înrăutăţit brusc. Bate vântul foarte tare, iar temperatura a scăzut cu 5 grade în 10 minute. Organizatorii caută solutii pentru fixarea covorului roşu, luat de vânt la un moment dat.

UPDATE 15:55 În Salonul Oficial, cu mai mult de o oră înainte de sosirea avionului, erau montate deja 22 de camere de luat vederi

UPDATE 15:45 Simona Halep va fi decorată şi de Patriarhia Română. "Apreciind realizările sale în domeniul tenisului feminin de performanţă şi, totodată, credinţa sa creştin-ortodoxă, pe care o mărturiseşte public prin semnul Sfintei Cruci, Patriarhia Română îi acordă campioanei Simona Halep Ordinul Crucea Patriarhală” pentru mireni, cea mai înaltă distincţie a Patriarhiei Române", anunţă basilica.ro, agenţia de presă a Patriarhiei Române.

UPDATE 15:40 Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus că Municipalitatea va organiza la Arena Naţională, miercuri, un eveniment pentru Simona Halep, care a câștigat turneul de la Wimbledon. Edilul a precizat însă că nu va participa la acest eveniment. Anul trecut, publicul a primit rău prezenţa Gabrielei Firea alături de câştigătoarea de la Roland Garros.

simona halep gabriela firea
Simona Halep şi Gabriela Firea la Arena Naţională, în 2018

UPDATE 15:30 Pentru performanţele extraordinare obţinute de jucătoarea noastră, administraţia prezidenţială a decis să-i acorde Simonei cea mai importantă distincţie a statului român. ”Ca urmare a performanţei extraordinare obţinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum şi în semn de recunoaştere şi apreciere pentru întreaga activitate, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincţii a statului român, Ordinul Naţional «Steaua României» în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Update 14:30 Zeci de maşini ale siteurilor, televiziunilor şi ziarelor aşteaptă să intre în parcarea de la Aeroportul Henri Coandă. Coada este până în aproapiere de DN1 Bucureşti-Ploieşti. Accesul e permis începând cu ora 15:00


Stirea iniţială

În 2018, Simona Halep a prezentat o replică a trofeului de la Roland Garros, pe Arena Națională din Capitală, unde a fost aclamată de zeci de mii de oameni.

Simona Halep a câștigat la Wimbledon cel mai mare premiu din carieră

Simona Halep a câştigat după triumful de la Wimbledon, după finala contra Serenei Williams, cel mai mare premiu în bani din întreaga carieră.

2,6 milioane de euro va primi românca pentru câştigarea Grand Slam-ului londonez, cu 400.000 de euro în plus faţă de suma primită pentru cucerirea trofeului de la Roland Garros, de anul trecut.

Românca se apropie vertiginos de 30 de milioane de euro adunaţi numai din tenis în întreaga carieră. Avea 26,7 milioane de euro (30,1 milioane de dolari) înainte de Wimbledon, iar premiul pentru trofeul de la Londra i-a sporit averea din tenis la 29,3 milioane de euro, adică în jur de 33 de milioane de dolari.

Simona Halep este pe locul 5 în clasamentul all-time al câştigurilor din tenisul feminin. Adversara sa din finala Wimbledon 2019, Serena Williams, conduce detaşat topul, cu 88,8 milioane de dolari, mai mult decât dublu faţă de a doua clasată, sora sa, Venus Williams.

Simona Halep este aproape calificată la Turneul Campioanelor

Simona Halep are aproape asigurată, după triumful din finala de la Wimbledon, cu Serena Williams, şi prezenţa la ediţia din acest an a Turneului Campioanelor, de la Shenzhen.

Halep va urca de pe locul 7 direct pe 2 în WTA Race to Shenzhen, ierarhia din care se vor alege cele opt participante la Turneul Campioanelor.

Etichete: wimbledon , campioana , simona halep , aeroport , primire oficiala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
mujica-munteanu
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Revenire importantă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Rapid! Mesaj războinic pentru giuleșteni: ”Locul 1 de la coadă”
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Antrenorul din SuperLigă care are ”contract pe viață”! ”Un fel de Alex Ferguson”
FOTBAL: SC OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (18.04.2024)
Citește și
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”