SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
Paula Badosa și Aryna Sabalenka
Video&Foto Paula Badosa, în lacrimi la meciul cu Aryna Sabalenka. Jucătoarea din Spania a abandonat meciul
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

Video HALEP CINCINNATI | HALEP - BARTY 7-5, 6-4. Victorie importantă a Simonei, pentru calificarea în sferturi la Cincinnati

17.08.2018, 19:54

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o în două seturi pe Ashleigh Barty, scor 7-5, 6-4, după o oră și 27 de minute de joc.

Halep - Barty Cincinnati 2018
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Halep va juca în această noapte în sferturile de finală de la Western&Southern Open, nu înainte de ora 00:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, împotriva sportivei din Ucraina, Lesia Tsurenko. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO și TEXT pe digisport.ro.

Statistica meciului Halep - Barty


LIVE VIDEO&TEXT

UPDATE ora 20:02: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 6-4. VICTORIE PENTRU SIMONA HALEP! S-a impus la avantaje pe propriul serviciu în ultimul game al meciului și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

VIDEO Finalul meciului Halep - Barty


* Simona Halep a solicitat intervenția antrenorului Darren Cahill. Australianul a petrecut foarte puțin timp alături de eleva sa.

VIDEO Intervenția lui Cahill

UPDATE ora 19:56: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 5-4. Barty a reușit în acest game o scurtă extraordinară, care a căzut chiar lângă fileu, mult prea departe pentru a putea fi ajunsă de Simona Halep. Liderul WTA servește pentru meci.

UPDATE ora 19:54: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 5-3. Simona este la un singur game de calificarea în sferturile de finală de la Cincinnati! A fructificat la avantaje a patra minge de game pe care a avut-o.

UPDATE ora 19:49: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 4-3. Emoții serioase pentru Barty, care a salvat două mingi de break în fața Simonei, una dintre ele la avantaje. Australianca a câștigat game-ul cu al treilea său as în acest meci.

UPDATE ora 19:44: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 4-2. Al patrulea game la rând adjudecat de Simona Halep! Conduce pentru prima dată la două game-uri în acest set secund. A câștigat puntul decisiv cu primul său as în această seară (al treilea al meciului, după cele două reușite de Barty în primul set).

UPDATE ora 19:40: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 3-2. BREAK pentru Simona! S-a impus la 0 pe serviciul adversarei, pentru câștigarea celui de-al treilea game consecutiv. A profitat și de câteva greșeli neforțate ale adversarei, care a trimis mai multe slice-uri în aut. 

UPDATE ora 19:37: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 2-2. Simona a egalat după un serviciu câștigat la 15.

UPDATE ora 19:35: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 1-2. REBREAK PENTRU SIMONA! A fructificat prima minge de break dintre cele două de care a beneficiat în acest game și își împiedică adversara să se distanțeze.

VIDEO Rebreak-ul Simonei Halep din setul secund

UPDATE ora 19:32: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 0-2. Break pentru Barty! Simona a salvat două mingi de break și s-a ajuns la avantaje pentru a doua oară în tot atâtea game-uri disputate în setul secund. Acolo, Barty s-a impus pe serviciul lui Halep, care a greșit enorm în acest game.

UPDATE ora 19:28: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 0-1. Start bun în setul secund pentru Barty, care a salvat două mingi de break în fața liderului WTA. Simona a avut 40-30 și încă o șansă la avantaje pe serviciul adversarei, dar australianca a rezistat foarte bine și în cele din urmă a reușit să se impună.

VIDEO Al doilea moment în care Halep a lovit terenul cu racheta


* După ce a câștigat primul set al partidei, Simona Halep a solicitat o pauză de vestiar.

UPDATE ora 19:18: Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5. SET PENTRU SIMONA HALEP! Halep a avut 3 mingi de set la 40-0 pe propriul serviciu, dar Barty a revenit și a trimis game-ul la avantaje. Mingea de 40-40 a reușit-o cu o scurtă extraordinară. În cele din urmă, liderul WTA a fructificat a 4-a minge de set de care a beneficiat și doar un set o mai desparte de calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.

VIDEO Finalul setului câștigat de Simona Halep 

UPDATE ora 19:13: Simona Halep - Ashleigh Barty 6-5. BREAK PENTRU SIMONA! Ce luptă! Liderul WTA a fructificat a treia minge de break de care a beneficiat în acest game. S-a impus la avantaje, în cele din urmă. Halep va servi pentru set.

După acest game, Barty a solicitat intervenția fizioterapeutului, pentru a rezolva o problemă pe care o are cu bandajul de la coapsa dreaptă.

VIDEO Al doilea break al Simonei Halep

UPDATE ora 19:08: Simona Halep - Ashleigh Barty 5-5. Al patrulea game consecutiv câștigat la 0, câte două pentru fiecare jucătoare, de fiecare dată pe propriul serviciu. Simona Halep a câștigat game-ul cu o super lovitură, un cross din alergare, care a prins terenul după ce a "ciupit" și fileul.

VIDEO Game-ul câștigat de Halep cu o lovitură superbă

UPDATE ora 19:05: Simona Halep - Ashleigh Barty 4-5. Încă un game câștigat la 0! Barty a reușit al doilea as al meciului și Halep și-a pierdut toate cele 3 challenge-uri din acest prim set. Simona Halep a lovit cu racheta de suprafața de joc, atunci când adversara a făcut 40-0.

După acest game, Barty a solicitat intervenția antrenorului. 

VIDEO Momentul în care Halep lovește suprafața de joc cu racheta

UPDATE ora 19:02: Simona Halep - Ashleigh Barty 4-4. Simona Halep și-a intrat în ritm și joacă din ce în ce mai bine. A avut și ea un serviciu foarte solid și a câștigat game-ul la 0, profitând și de câteva mingi trimise în aut de adversara din Australia.

UPDATE ora 18:59: Simona Halep - Ashleigh Barty 3-4. Serviciu solid pentru Barty, care se impune la 0 pe propriul serviciu. Australianca a reușit și primul as al partidei.

UPDATE ora 18:57: Simona Halep - Ashleigh Barty 3-3. Simona Halep egalează, după un start bun al adversarei. S-a impus la 30 pe propriul serviciu și a câștigat două game-uri la rând pentru prima dată în acest meci.

UPDATE ora 18:52: Simona Halep - Ashleigh Barty 2-3. REBREAK pentru Halep! Simona a fructificat prima minge de break de care a beneficiat în acest meci și a împiedicat-o pe Barty să se distanțeze în acest prim set. Halep a câștigat game-ul la 30 pe serviciul adversarei.

VIDEO Rebreak-ul Simonei Halep

 

UPDATE ora 18:49: Simona Halep - Ashleigh Barty 1-3. Break pentru Barty! Australianca s-a impus la 0 pe serviciul Simonei și a reușit primul break al partidei.

UPDATE ora 18:45: Simona Halep - Ashleigh Barty 1-2. Toate cele 3 game-uri disputate până acum au ajuns la avantaje și fiecare jucătoare și-a câștigat serviciul.

VIDEO Al treilea game al meciului Halep - Barty

UPDATE ora 18:42: Simona Halep - Ashleigh Barty 1-1. Game pentru Halep! Simona a câștigat tot la avantaje al doilea game al partidei, după ce adversara din Australia a avut și o minge de break. Liderul WTA a avut câteva lovituri puternice în acest game, în care i-au intrat un smash și un voleu bine plasat.

UPDATE ora 18:38: Simona Halep - Ashleigh Barty 0-1. Primul game al meciului a fost adjudecat de jucătoarea din Australia, pe propriul serviciu, la avantaje.

VIDEO Primul game al meciului Halep - Barty

UPDATE ora 18:33: Simona Halep - Ashleigh Barty. START al meciului din optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, care a fost amânat din cauza ploii. Nici acum nu sunt condiții meteo extraordinare, pentru că cerul este în continuare plin de nori, iar șansele de precicipații sunt de 43%.

UPDATE ora 18:20: Simona Halep și Ashleigh Barty au intrat pe teren și încep încălzirea. Meciul din optimile de finală ale turneului de la Cincinnati va debuta în scurt timp.


UPDATE 18:10 Organizatorii estimează că în aproximativ un sfert de oră vor debuta partidele de vineri de la Cincinnati. Și meciul Simonei cu Barty, în consecință, acesta fiind programat primul.

UPDATE 17:52 La Cincinnati a plouat din nou, astfel că organizatorii se luptă în aceste momente să pregătească terenurile pentru startul partidelor de azi. În consecință, partida Simonei, programată la ora 18:00, va începe ceva mai târziu. Digi Sport te va ține în permanență informat cu orice decizie sau anunț al oficialilor.

WTA Cincinnati (ziua 5), în direct pe Digi Sport 2:
Simona HALEP (ROU) vs. Ashleigh BARTY (AUS) - 18:00
Anett KONTAVEIT (EST) vs. Kiki BERTENS (NED) - se reia de la 3-6 4-1
Petra KVITOVA (CZE) vs. Elise MERTENS (BEL)
Simona HALEP (ROU) SAU Ashleigh BARTY (AUS) vs. Lesia TSURENKO (UKR) - aprox. ora 00:00
Madison KEYS (USA) vs. Aryna SABALENKA (BLR) - nu înainte de ora 02:00

ATP Cincinnati (ziua 5), în direct pe Digi Sport 4:
Nick KYRGIOS (AUS) vs. Juan Martin DEL POTRO (ARG) - 18:00
Novak DJOKOVIC (SRB) vs. Grigor DIMITROV (BUL) - se reia de la 2-6 6-3 2-1
Roger FEDERER (SUI) vs. Leonardo MAYER (ARG)
Milos RAONIC (CAN) vs. Novak DJOKOVIC (SRB) SAU Grigor DIMITROV (BUL)
Kevin ANDERSON (RSA) SAU David GOFFIN (BEL) vs. Nick KYRGIOS (AUS) SAU Juan Martin DEL POTRO (ARG)
Marton FUCSOVICS (HUN) SAU Stan WAWRINKA (SUI) vs. Roger FEDERER (SUI) SAU Leonardo MAYER (ARG) - Digi Sport 2 / aprox. ora 04:00

Update Organizatorii au anunțat că Simona Halep va juca în primul meci al zilei de pe terenul central, de la ora 18:00. După partida Simonei cu Ashleigh Barty, pe terenul central vor intra în scenă Novak Djokovic cu Grigor Dimitrov (reluat de la 2-6, 6-3, 2-1) și Roger Federer cu Leonardo Mayer.

Update ora 05:15: Ploaia a revenit la Cincinnati, iar toate meciurile au fost întrerupte din nou și organizatorii au anunțat că nu se mai joacă joi seară (vineri dimineață în România). Programul zilei va fi întocmit în curând.

Meciurile întrerupte de ploaie la Cincinnati

ATP

Karen Khachanov (Rusia) - Marin Cilic (Croația) 6-7, 6-3, 1-1, 0-40
Novak Djokovic (Serbia) - Grigor Dimitrov (Bulgaria) 2-6, 6-3, 2-1
Marton Fucsovics (Ungaria) - Stanislas Wawrinka (Elveția) 1-2, 40-0

WTA

Anett Kontaveit (Estonia) - Kiki Bertens (Olanda) 3-6, 4-1, 15-30

UPDATE ora 04:32: Organizatorii turneului de la Cincinnati au anunțat că meciul dintre Simona Halep și Ashleigh Barty nu se mai joacă în această dimineață. Se va disputa seara, iar oficialii au precizat că va fi primul care se dispută pe terenul central, dar ar mai putea interveni modificări în program.

Meciurile întrerupte din cauza ploii s-au reluat, dar partida numărului 1 WTA ar fi început mult prea târziu în seara de joi în SUA. Acolo, meciurile au reînceput în jurul orei 21:30 (în România vineri dimineață, ora 04:30), iar după încheierea meciului Novak Djokovic - Grigor Dimitrov (reluat de la 2-6, 6-3) era programat și duelul dintre Leonardo Mayer și Roger Federer, înaintea meciului Simonei.

Oficialii competiției au hotărât, astfel, să mute întâlnirea Simona Halep - Ashleigh Barty pentru vineri în SUA - după ora 18:00 în România. Se va juca tot pe terenul central și în principiu va fi prima care se dispută acolo, dar rămâne de văzut care va fi ora exactă la care va fi programată.

"Meciul lui Halep din optimi, contra lui Barty, a fost anulat și mutat primul de vineri pe terenul central.
Federer - Mayer încă e programat să se desfășoare în această seară.
Rămâneți pe recepție pentru actualizarea ordinii de joc", a fost anunțul făcut de oficialii turneului Western&Southern Open.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


UPDATE ora 04:15: Organizatorii de la Western and Southern Open au revenit cu un anunț și au precizat că se fac toate eforturile pentru pregătirea terenurilor în vederea reluării partidelor. Niciun meci nu va începe înainte de 04:30.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


UPDATE ora 03:55: Ploaia face mari probleme în acest an la Cincinnati. Au fost din nou întrerupte toate meciurile din pricina condițiilor meteo și organizatorii trag speranțe că se vor putea relua după ora 04:15. Înaintea meciului Simonei Halep cu Ashleigh Barthy trebuie să se încheie întâlnirile programate mai devreme pe terenul central: Novak Djokovic - Grigor Dimitrov (s-a întrerupt la scorul de 2-6, 6-3) și Leonardo Mayer - Roger Federer.

Astfel, dacă vremea va permite reluarea partidelor de la Cincinnati, Simona Halep nu ar putea juca mai devreme de 05:30 (ora României).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Meciurile aflate în desfășurare în momentul în care a început ultima "repriză" de ploaie la Cincinnati

ATP

Karen Khachanov (Rusia) - Marin Cilic (Croația) 6-7, 6-3, 0-1, 0-40
Novak Djokovic (Serbia) - Grigor Dimitrov (Bulgaria) 2-6, 6-3
Marton Fucsovics (Ungaria) - Stanislas Wawrinka (Elveția) 0-1, 0-15

WTA

Anett Kontaveit (Estonia) - Kiki Bertens (Olanda) 3-6, 4-1, 15-30


Simona Halep - Ashleigh Barty este meciul vedetă din optimile de la Cincinnati și poate fi urmărit în această noapte, după ora 04:00, în direct pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO și TEXT pe digisport.ro.

După ce s-a calificat în fața lui Tomljanovic, numărul unu mondial va reveni pe teren în această noapte, pentru un duel cu o jucătoare mult mai bine cotată. Ashleigh Barty a avut performanțe uimitoare în 2018, jucătoarea de 22 de ani ajungând până pe locul 16 WTA.

Halep Cincinnati LIVE VIDEO: A încheiat rapid conturile cu Tomljanovic

De mai puțin de cinci minute a avut nevoie Halep pentru a încheia conturile cu Tomljanovic, într-o partidă care a continuat joi de la scorul de 4-6, 6-3, 4-3, 30-15, după ce fusese întreruptă de ploaie şi reprogramată de câteva ori. Sportiva noastră a închis decisivul cu 6-3.

Halep (26 ani), principala favorită şi finalistă în 2015 şi 2017 la Cincinnati, a început destul de slab meciul şi a fost condusă în primul set cu 4-1 şi 5-2. Românca a revenit şi s-a apropiat la 5-4, dar a încheiat setul cu o dublă greşeală (4-6).

În actul secund, Halep a jucat mai bine, a făcut mai puţine erori şi a reuşit să se impună cu 6-3, după ce a rupt echilibrul la 3-2 în favoarea sa.

Înaintea ultimului set, Tomljanovic (25 ani, 58 WTA) a cerut timeout medical, iar pauza a scos-o din ritm pe Halep, care a pierdut primele trei ghemuri. Românca a făcut şi ea apel la medic, pentru dureri la spate, iar la revenirea de la vestiare a avut o serie remarcabilă de patru ghemuri consecutive.

Jocul a fost întrerupt în ghemul opt, la 30-15 pentru Halep, pe serviciul jucătoarei de origine croată. Joi, după o întârziere de două ore, din cauza ploii, Halep a revenit pe teren montată, a reuşit break-ul, iar apoi a încheiat meciul pe propriul serviciu.

Halep a avut 2 aşi în acest meci, dar a făcut şi 9 duble greşeli, adunând 21 de winners şi 38 de erori neforţate. Tomljanovic, care le învinsese la Cincinnati pe Sorana Cîrstea (în calificări) şi pe Irina Begu (în primul tur), a avut un as, a comis 8 duble greşeli, 24 de mingi direct câştigătoare şi 46 de erori neprovocate.

Simona şi-a asigurat un cec de 29.530 dolari şi 105 puncte WTA. Ea are de apărat finala de anul trecut, pe care a pierdut-o în fața lui Muguruza.

Halep Cincinnati LIVE VIDEO: Reacție de mare campioană

Deși așteptarea cauzată de ploaie a fost una apăsătoare, Halep a dat dovadă că e o campioană mare și a dezvăluit că abia așteaptă să revină pe teren. Simo se bucură pentru fiecare minut petrecut în dreptunghiul care i-a adus atât de multe satisfacții, astfel că abia așteaptă să savureze fiecare punct din partida cu Barty.

"A fost extrem de dificil, pentru că a trebuit să așteptăm atât. Dar sunt foarte fericită că am reușit să trec de acest meci. Sunt bucuroasă că pot juca în această seară din nou, în turul următor", a spus Simona la final, potrivit WTA Insider.

Halep Cincinnati LIVE VIDEO: Reeditarea semifinalei de la Montreal

Pentru a ajunge în sferturi la Cincinnati, Simona va avea o misiune dificilă, urmând a o înfrunta pe una din cele mai în formă jucătoare din circuit. Barty a ajuns până în semifinale săptămâna trecută, la Montreal, unde Halep nu i-a dat vreo șansă, impunându-se cu un categoric 6-4, 6-1.

Australianca a clacat în fața jocului pur si simplu dezarmant al Simonei, care a avut nevoie de puțin peste o oră pentru a se califica în finala de la Rogers Cup. După meci, Barty a simțit nevoia să sublinieze performanța liderului WTA, care efectiv a fost de netrecut.

"Un moment din care am avut de invatat. Prea buna azi, Sim!", a fost postarea lui Barty de pe rețelele de socializare.

De menționat că întâlnirea de săptămâna trecută dintre cele două a fost prima înfruntare directă.

Halep - Barty se joacă în această noapte, pe Digi Sport 2, de la ora 04:00. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO și TEXT pe digisport.ro.

Etichete: halep , halep cincinnati , halep live , halep live video , halep barty , halep cincinnati live video , halep cincinnati live , halep barty live , halep barty live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Gabriela Ruse s-a emoționat la interviul dat după calificarea în sferturile de finală de la Rouen
Transylvania Open, Finals: WTA, Tennis Damen Tennis Damen 250 Tournament in Cluj-Napoca, BT Arena, 22 October 2023 Trasy
Video S-a scris istorie la Țiriac Open! Performanța remarcabilă a unui jucător de 17 ani
TENIS:JOAO FONSECA-RADU ALBOT, TURNEU TIRIAC OPEN ATP 250 (18.04.2024)
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Video Gabriela Ruse e în ”sferturi” la Rouen! Victorie importantă în fața locului 44 WTA
2023 Internazionali BNL d’Italia - Day 2

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro