Western & Southern Open - Day 4
Darren Cahill, mesaj tranșant în privința Simonei Halep
Miami Open Presented by Itau, Hard Rock Stadium, Miami Gardens, Florida, USA - 19 Mar 2024
Exclusiv Horia Tecău, entuziasmat de revenirea Simonei Halep în echipa României pentru Billie Jean King Cup: ”M-a uimit”
Mircea Rednic nu s-a abținut, după sancțiunea fără precedent primită de UTA
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club

Video Halep - Dodin 3-6, 6-3, 7-5. Chinuită de dureri, Halep a luptat fantastic și este în turul 3 la Miami

22.03.2018, 23:16

ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Simona Halep s-a calificat dramatic în turul trei la Miami, după trei seturi de foc cu Oceane Dodin, din Franţa.

Halep bucurie Miami
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Partida a început rău pentru liderul clasamentului WTA: după 3-6 în primul set, românca a avut nevoie de intervenţia medicului din cauza unor dureri la spate şi la umărul drept. Masajul a dat roade şi Halep a întors în setul secund, tranşat în jumătate de oră, cu 6-3. În setul decisiv, românca a rămas fără susţinerea publicului după ce şi-a pierdut răbdarea: mingea trimisă de Dodin a muşcat fileul, dar s-a oprit în plasă după ce a fost returnată, iar Simona a dat cu racheta de pământ.

Jucătoarea din Franţa a simţit momentul bun şi, după un schimb incredibil, a făcut apel la susţinerea fanilor. Alergată serios de adversara clasată cu aproape o sută de locuri mai jos, Halep a fost aproape să se accidenteze serios. Simona nu a renunțat, însă, la luptă și s-a impus în setul decisiv cu 7-5.

Halep va evolua în turul al treilea cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30, care a trecut, cu 6-3, 7-6 (4), de belgianca Alison van Uytvanck, locul 51 WTA, într-o oră şi 49 de minute. Scorul întâlnirilor directe Halep - Radwanska este de 5-5.

Premiul pentru participarea în turul trei pe tabloul de simplu la Miami Open este de 47.170 de dolari şi 65 de puncte.


Halep a jucat anul trecut în sferturi la Miami, când a fost eliminată de brtianica Johanna Konta, cu 3-6, 7-6 (7), 6-2. Cea mai bună performanţă înregistrată în Florida de liderul WTA a fost în 2015, când a ajuns în semifinale, fază în care a fost învinsă de Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 7-5.

Statistica meciului dintre Halep și Dodin:

SET ȘI VICTORIE HALEP! Simona încheie în stil de mare jucătoare și învinge o jucătoare care a fost în transă și a evoluat în multe momente foarte bine. Două ore și cinci minute a durat meciul Simonei cu Dodin. În ciuda problemelor medicale, Halep avansează la Miami, este în turul al treilea, iar acum se pregătește de meciul cu Radwanska (scorul meciurilor directe este 5-5).

BREAK HALEP! Halep - Dodin 3-6, 6-3, 6-5. Simona reușește break-ul după un retur superb și va servi acum pentru câștigarea partidei.

Halep - Dodin 3-6, 6-3, 5-5. Deși începe cu o dublă greșeală, Halep egalează fără prea mari emoții și scorul este acum 5-5. Două ore de la startul meciului!

Halep - Dodin 3-6, 6-3, 4-5. GAME DODIN! Poate cel mai disputat game al meciului. Dodin și Halep oferă puncte de senzație, amândouă fac risipă de energie și luptă fantastic, însă Ocean trece în avantaj și conduce cu 5-4.

După punctul de care am amintit, Halep calcă strâmb, cade, însă revine imediat și nu dă semne că ar fi suferit vreo accidentare.

Cel mai frumos punct al setului decisiv este reușit de Dodin. Jucătoarea din Franța nu renunță la luptă și câștigă un punct extrem de disputat după ce o surprinde pe Simona.

Halep - Dodin 3-6, 6-3, 4-4. Simona reușește în sfârșit să câștige pe propriul serviciu și putem să avem momentul decisiv al meciului. Halep egalează situația și scorul devine 4-4.

BREAK HALEP! Halep - Dodin 3-6, 6-3, 3-4. Simona nu se lasă și se apropie din nou de Dodin, care pierde game-ul după ce comite prima dublă greșeală din setul decisiv. Patru break-uri la rând!

BREAK DODIN! Halep - Dodin 3-6, 6-3, 2-4. Final electrizant de game, în care Simona aleargă enorm, însă Dodin, ajutată și de șansă, reușește un nou break și face 4-2. Halep se enervează din nou și știe că misiunea ei devine tot mai grea.

BREAK HALEP! Halep - Dodin 3-6, 6-3, 2-3. Simona luptă fantastic, se agață de orice minge și face break-ul, după ce se motivează extraordinar în acest game teribil de important.

BREAK DODIN! Halep - Dodin 3-6, 6-3, 1-3. Dodin profită de momentul mai puțin bun al Simonei, face break și se distanțează în setul decisiv.

Foarte nervoasă după o minge norocoasă a lui Dodin, Halep cedează și dă cu racheta de pământ în game-ul al patrulea, primind avertisment. În plus, Halep este taxată și de spectatori. Moment dificil pentru Simona, care își înlocuiește racheta.

Halep - Dodin 3-6, 6-3, 1-2. Dodin se ține bine și revine la conducere după un nou game în care servește foarte bine.

Halep - Dodin 3-6, 6-3, 1-1. Un game convingător și pentru Simona, care egalează situația.

Halep - Dodin 3-6, 6-3, 0-1. Dodin se impune pe propriul serviciu după un schimb prelungit de mingi, Simona trimițând în fileu. Halep a reușit însă un punct superb, cu un rever excelent.

Începe setul decisiv dintre Halep și Dodin.

Statistica setului (nu mai puțin de 16 erori neforțate pentru Dodin):

SET HALEP! Halep - Dodin 3-6, 6-3. În ciuda faptului că acuză în continuare probleme medicale, Simona închide setul cu doi ași, în stil de mare jucătoare.

Halep - Dodin 3-6, 5-3. BREAK HALEP! Simona face imediat și ea break și, pe fondul unui joc tot mai bun, este la un singur game de câștigarea setului.

Halep - Dodin 3-6, 4-3. BREAK DODIN! Simona nu poate să se apropie de câștigarea setului al doilea, Dodin reduce din diferență și reușește break-ul, iar Halep se enervează și dă cu racheta de pământ.

VICTORIE MONICA NICULESCU! ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Niculescu a avansat în turul următor la Miami după ce a produs surpriza și a trecut de Magdalena Rybarikova, cu un dublu 6-3.

Halep - Dodin 3-6, 4-2. BREAK SIMONA! Halep reușește un break consistent și conduce cu 4-2. Jucătoarea noastră pare în cel mai bun moment al meciului.

Halep - Dodin 3-6, 3-2. Moment extrem de important al meciului: Halep demonstrează de ce este în stare pe propriul serviciu și câștigă game-ul la 0 pe propriul serviciu, revenind în avantaj în setul al doilea.

Halep - Dodin 3-6, 2-2. Simona începe bine game-ul, dar are apoi o nouă perioadă proastă, iar jucătoarea din Franța reușește să egaleze (2-2), după ce a fost condusă cu 0-2.

Halep - Dodin 3-6, 2-1. BREAK DODIN! Dodin recuperează imediat break-ul, însă Simona acuză iar probleme și solicită din nou ajutorul fizioterapeutului.

Halep - Dodin 3-6, 2-0. BREAK SIMONA! Dodin riscă din nou, așa cum a făcut-o și în primul set, dar Halep reușește break-ul încă din start și conduce cu 2-0.

Halep - Dodin 3-6, 1-0. Simona pare să nu mai acuze dureri și începe excelent setul al doilea, izbutind să se impună la 0 pe propriul serviciu.

UPDATE 21:53. Simona revine pe teren și începe acum setul al doilea.

Statistica primului set (17 erori neforțate ale lui Dodin, față de cele 10 ale Simonei):

UPDATE: Halep cere time-out medical după finalul primului set.

SET DODIN! Halep - Dodin 3-6. Jucătoarea din Franța valorifică a treia minge de set și se impune cu 6-3, după un nou game pe muchie de cuțit. Simona cere imediat ajutorul fizioterapetului, acuzând dureri la umărul drept.

Halep - Dodin 3-5. Simona reușește cel mai bun game de până acum și nu-i lasă nicio șansă adversarei. Halep rămâne în joc, iar scorul devine acum 3-5.

Halep - Dodin 2-5. Lucrurile se complică pentru Simona, Dodin se impune pe propriul serviciu, joacă excelent de pe fundul terenului, iar acum are șanse mari să-și adjudece primul set.

Halep - Dodin 2-4. BREAK DODIN! Dodin lovește tot mai tare, aproape de linie, iar acum reușește un nou break, după ce o surprinde pe Simona.

Halep - Dodin 2-3. Dodin revine în avantaj după un game extrem de disputat, în care și-a ridicat din nou nivelul de joc.

Halep - Dodin 2-2. Halep reușește să egaleze cu un rever superb și joacă mult mai bine în aceste momente. Miza meciului o apasă din ce în ce mai mult pe Dodin, care joacă extrem de riscant în fața Simonei.

INFO: ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Monica Niculescu a câștigat primul set cu Rybarikova, scor 6-3(AICI PUTEȚI URMĂRI MECIUL, EXCLUSIV PENTRU ABONAȚII RCS-RDS).

Halep - Dodin 1-2. BREAK HALEP! Dublele greșeli au costat-o de această pe Dodin, iar Simona reușește break-ul și scorul devine acum 1-2.

Halep - Dodin 0-2. BREAK DODIN! Simona intră mai greu în meci, iar Dodin o surprinde pe Halep și valorifică prima oportunitate de break. Cinci lovituri câștigătoare pentru Dodin, față de niciuna izbutită de Simona.

Halep - Dodin 0-1. Simona a avut șansa break-ului încă din primul game, însă Dodin s-a impus în cele din urmă, în condițiile în care a avut trei duble greșeli. Halep a fost însă surprinsă de loviturile puternice ale lui Dodin, pe care o întâlnește la Miami în premieră.

Începe meciul dintre Halep și Dodin, cu jucătoarea din Franța la serviciu.

INFO: 52 de dolari a fost cel mai ieftin bilet pentru Terenul Central

UPDATE 21:05. Simona Halep a intrat pe teren și se pregătește de duelul cu Oceane Dodin. La Miami sunt 22 de grade!

UPDATE 20:45: S-a încheiat meciul dintre Leonardo Mayer și Donald Young, cu victoria argentinianului, astfel că meciul dintre Halep și Dodin va începe în jurul orei 21:10.

 

Etichete: simona halep , halep miami , halep video , halep debut miami , halep live video , simona halep live video , halep dodin live video , halep dodin miami , halep miami live , halep miami online


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
Mircea Rednic nu s-a abținut, după sancțiunea fără precedent primită de UTA

Planul pus la cale de Dinamo, după sancțiunea uriașă primită: ”E absolut neplăcut”
FOTBAL: POLI IASI - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (01.03.2024)
Todd Boehly, OUT de la Chelsea!
Chelsea v Real Madrid, UEFA Champions League, Quarter-Final, Second Leg, Football, Stamford Bridge, London, UK - 18 Apr 2023
Transfer surprinzător! Manchester City forțează prima mutare a verii
Manchester City v Newcastle United - Emirates FA Cup - Quarter Final - Etihad Stadium
Citește și
Nu toată lumea este de acord cu Simona Halep. Încă un nume mare îi dă dreptate Carolinei Wozniacki
Melbourne, Australia. 27th January, 2017. Danish tennis player Caroline Wozniacki is in action during the finals match at the Australian Open vs Romanian tennis player Simona Halep on Jan 27, 2018 in Melbourne, Australia - ©Yan Lerval/Alamy Live News
”Risipește milioane de dolari. Este timpul să înceteze”. Cel mai dur atac legat de ”cazul Halep”
Simona Halep, la WTA Miami 2024 / Foto: captură Digi Sport
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
”Nu cred că Halep va juca în Billie Jean King Cup”. Ce se întâmplă cu Simona și dorința ei de a evolua la JO
simona-halep4

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale