SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Simona Halep - Venus Williams 6-3, 6-3. Victorie superbă, la Miami! Cu cine joacă în sferturi

26.03.2019, 04:45

Simona Halep s-a calificat, în noaptea de luni spre marți, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami după o victorie entuziasmantă împotriva americancei Venus Williams, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. A fost un meci controlat de sportiva noastră "da capo al fine", care s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-3, într-o oră și 13 minute.

Miami Open 2019 - Day 7
Simona Halep e în formă maximă la Miami
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Fostul lider mondial preia, astfel, conducerea în partidele directe cu veterana jucătoare din circuitul WTA. Anterior, românca a câştigat clar şi ultimele trei confruntări. Ultima lor partidă avusese loc în turul al treilea al Ausstralian Open, din acest an, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

În faza următoare, Simona Halep se va duela cu Qiang Wang, care a trecut de Yafan Wang, cu 7-5, 6-4.

LIVE TEXT / Simona Halep - Venus Williams 6-3, 6-3

UPDATE 00:53, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 6-3. GAME, SET ȘI MECI! O oră și 13 minute a durat partida, în urma căreia Simona Halep a obținut biletele pentru sferturile de finală pentru a 4-a oară în carieră la acest turneu!


UPDATE 00:49, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 5-3. Game-ul intens îi revine americancei, care pare că are un joc mai solid în aceste momente.

UPDATE 00:41, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 5-2. Game lung adjudecat de Halep. O oră de la primul serviciu.

UPDATE 00:35, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 4-2. Venus alternează momentele foarte bune cu cele mai puțin inspirate...

UPDATE 00:29, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 4-1. Game lung, dar adjudecat de Simona, care își domină autoritar adversara!

UPDATE 00:24, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 3-1. Apare break-ul în dreptul Simonei, la 0!

UPDATE 00:21, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 2-1. Game alb și pentru Halep.

UPDATE 00:18, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 1-1. Este un game alb pentru americancă.

UPDATE 00:16, Simona Halep - Venus Williams 6-3, 1-0. Game de control pentru Simona, ea conduce acum cu 1-0 în setul al doilea. 

UPDATE 00:14, Simona Halep - Venus Williams 6-3. După 33 de minute, Simona își adjudecă lejer primul set!

UPDATE 00:10, Simona Halep - Venus Williams 5-3. Halep se apropie de câștigarea setului.

UPDATE 00:06, Simona Halep - Venus Williams 4-3. Venus profită de unele inexactități din jocul Simonei și își face game-ul. Simona îl cheamă pe Daniel Dobre.

UPDATE 00:02, Simona Halep - Venus Williams 4-2. Game solid pentru Simona, care păstrează handicapul.

UPDATE 23:58 Simona Halep - Venus Williams 3-2. Condusă cu 0-40, americanca și-a revenit ca un boxer din pumni și a câștigat game-ul!

UPDATE 23:53 Simona Halep - Venus Williams 3-1. Venus recuperează un break, după un game slab al Simonei!

UPDATE 23:50 Simona Halep - Venus Williams 3-0. Venus face dublă greșeală, iar Simona are 3-0!  Debut slab de meci pentru americancă, cel puțin din punct de vedere fizic.

UPDATE 23:45 Simona Halep - Venus Williams 2-0. Simona are deja 2-0 în doar 4 minute!

UPDATE 23:43 Simona începe în forță și reușește breakul!

UPDATE 23:41 A început partida. Servește americanca. 

UPDATE 23:34 Cele două au intrat pe teren. Meciul dintre Simona Halep și Venus Williams va începe peste câteva minute. 

UPDATE 23:20 S-a terminat meciul dintre Roger Federer şi Filip Krajinovic, cu victoria elveţianului în două seturi, scor 7-5, 6-3. Partida Simonei Halep va începe în curând. 

UPDATE 21:25 S-a terminat meciul dintre Petra Kvitova și Caroline Garcia, 6-3, 6-3. Urmează duelul dintre Federer și Krajinovic. 

UPDATE 20:30 Organizatorii au făcut un nou anunț: meciurile nu se vor relua înainte de ora 21:00 (ora României). Astfel, în cazul în care duelurile întrerupte vor începe la ora 21:00, meciul dintre Simona Halep și Venus Williams ar putea debuta în jurul orei 23:30.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 19:45: Ploaia le dă din nou planurile peste cap organizatorilor. Astfel, meciul Simona Halep - Venus Williams va fi, cel mai probabil, decalat.

Disputa dintre cele două era programată, nu mai devreme de ora 22:00, a treia pe arena principală, după Kvitova - Garcia și Federer - Krajinovic. În momentul în care ploaia a început, Kvitova o conducea pe Garcia, cu 6-3, 5-2. Partida nu se va relua înainte de 20:15 (ora României). 


Simona Halep a avut o partidă extrem de grea în turul trei de la Miami, impunându-se după o bătălie de aproape trei ore, în duelul cu Polona Hercog, scor 5-7, 7-6(1), 6-2. "Am alergat ca o nebună şi nu am renunţat la vreun punct", a spus la final Simona, satisfăcută. Victoria i-a dat aripi şi campioana noastră a vorbit după mult timp despre posibilitatea de a redeveni numărul unu mondial.

Pentru asta are nevoie cel puţin de finală la Miami, condiţie să nu evolueze contra Kvitovei. Dacă şi cehoaica ajunge în ultimul act, românca trebuie să fie victorioasă.

Misiunea nu e una deloc uşoară, mai ales că în optimi va juca împotriva unei adversare în formă. Venus Williams s-a impus de o manieră categorică în duelul cu Daria Kasatkina, scor 6-3, 6-1 şi va dori revanşa după ultimele dispute cu Halep.

Simona Halep - Venus Williams Miami | S-au întâlnit în turul trei la Australian Open

În urmă cu aproximativ două luni, Simona Halep şi Venus Williams au fost faţă în faţă, în turul trei al primului turneu de Grand Slam al anului. Simo s-a impus categoric, 6-2, 6-3, într-o partidă în care i-a ieşit aproape totul.

Atunci, Halep a controlat cu autoritate partida; a avut un serviciu excelent și a decis ritmul cu multe lovituri de rever în cross, alternând cu urcări inspirate la fileu. Venus a încercat să contraatace cu un plus de agresivitate, punctând doar la capitolul erorilor neforțate, 20 la număr, față de doar 6 ale Simonei.

"Un meci grozav. Cred că am făcut cel mai bun meci al meu aici, în acest an. Sunt fericită de felul în care am jucat. Mereu e o provocare să joci împotriva surorilor Williams, aşa că am fost extrem de motivată azi", au fost primele cuvinte ale liderului mondial, imediat după terminarea partidei de la Australian Open.

De partea cealaltă, Venus a fost extrem de fair-play, recunoscând superioritatea totală a sportivei noastre.

"Cred că a jucat, pur și simplu, impecabil. A făcut numai 12 erori neforțate. Din păcate eu am avut de trei ori mai multe. Trebuie să îmi reduc numărul greșelilor. Dar ea a jucat minunat", a declarat Venus Williams la puțin timp după înfrângerea drastică suferită în fața Simonei.

Simona Halep - Venus Williams Miami | Cifrele ultimei partide

Chiar dacă Venus Williams nu mai este jucătoarea care servea cu 206 km la oră, aşa cum a făcut-o la un moment dat, Simona Halep avea în faţă o adversară redutabilă. O jucătoare cu 7 Grand Slam-uri în palmares, chiar dacă niciunul la Australian Open, este întotdeauna greu de învins. Totuşi, Simona şi-a depăşit aproape la toate capitolele adversara şi a câştigat într-o manieră categorică.

  • A avut un procentaj de 67% puncte câştigate cu primul serviciu, spre deosebire de 58% al americancei
  • Iar cu serviciul doi diferenţa a fost şi mai mare: 63%-31%.
  • Dacă altădată avea o problemă cu transformarea în puncte a şanselor de break, acum Simona a tranşat în favoarea sa jumătate din cele 10 posibilităţi, în timp ce
  • Venus a reuşit doar o dată în cele 6 oportunităţi ivite.
  • La puncte direct câştigătoare, Simona a avut 21, iar Venus 24, însă adversara româncei a avut şi 33 de greşeli neforţate faţă de doar 12 ale actualului număr 1 WTA.
  • În total, Simona Halep a câştigat 68 de puncte, iar Venus 48.
  • Iar apropos de cel mai rapid serviciu din cariera lui Venus Williams, azi a urcat până la 190 km/oră, în timp ce Simona a avut "doar" 173 km/oră. Şi, totuşi, specialiştii spun că Halep şi-a îmbunătăţit foarte mult serviciul faţă de anii trecuţi!
  • Simona Halep a reuşit să câştige 47% dintre mingile jucate pe serviciul adversarei, în timp Venus a ieşit câştigătoare în 31% din ele.
  • Americanca a reuşit însă mai mulţi aşi, 5 faţă de 2.

Simona Halep - Venus Williams Miami: Americanca, fără antrenor

Până de curând, Halep şi Venus Williams aveau un lucru în comun: lipsa unui antrenor. De la Miami, Simo îl are alături pe Daniel Dobre, care a ajutat-o enorm în duelul cu Hercog. Întrebată pe seama acestui lucru la Australian Open, sportiva de peste Ocean a refuzat să facă vreo comparaţie, însă a punctat că ea se simte excelent în postura în care este.

"Cred că fiecare este diferită. Eu mă simt foarte bine acum, fără antrenor", a explicat Venus.

Venus Williams are un CV formidabil. Americanca este de 16 ori finalistă și de 7 ori câștigătoare a turneelor de Grand Slam. Venus a obținut nu mai puțin de cinci victorii la Wimbledon (2000, 2001, 2005, 2007, 2008) și două trofee la US Open (2000, 2001). De asemenea, Venus Williams are două finale la Australian Open (2003, 2017) și încă una pierdută la Roland Garros, în 2002. În total, sportiva ajunsă la 38 de ani a adunat 49 de trofee WTA la simplu și alte 22 la dublu. De-a lungul carierei, câștigurile lui Venus Williams au depășit 41 de milioane de dolari.

Simona Halep - Venus Williams Miami: întâlniri directe

2019 (Australian Open): 6-2, 6-3 Halep
2018 (Montreal): 6-2, 6-2 Halep
2015 (Roma): 6-2, 6-1 Halep
2013 (Tokyo): 4-6, 7-5, 6-3 Williams
2012 (Roma): 6-3, 6-4 Williams
2012 (Madrid): 6-1, 4-6, 7-6 Williams.

Etichete: simona halep , simona halep miami , simona halep venus williams


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța

6.000.000€ pentru FCSB! Gigi Becali, gata să dea lovitura
becali
Anunțul la care nu se aștepta nimeni: Manchester City i-a găsit înlocuitor lui Pep Guardiola!
Bristol City v Manchester City - Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Ashton Gate
Ce a spus Gică Hagi despre Constantin Budescu, după ce "Magicianul" n-a rezistat decât 8 luni la Farul
CFR Cluj v Farul Constanta - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 30 Oct 2023
Citește și
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”