SIMONA HALEP - DIGISPORT-12
"Am 32 de ani, nu mai sunt atât de tânără...". Simona Halep, interviu sincer, înaintea turneului de la Madrid
sorisimo
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
bogdan lobont
Mesajul lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonț, înaintea meciului cu FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

Video Simona Halep s-a calificat în premieră în sferturile de finală de la Wuhan, după o victorie clară

27.09.2016, 15:26

Simona Halep a învins-o în două seturi pe Yaroslava Shvedova, scor 6-3, 6-3 și s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale turneului de la Wuhan (China). Până acum, cea mai bună perfromanță era prezența în optimi.

halepp
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Pentru victoria cu Yaroslava Shvedova, din optimile de finală, jucătoarea de pe locul 5 în lume a câștigat 190 de puncte WTA și 54.230 de dolari.

În sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva lui Madison Keys (SUA), care tot miercuri dimineață a trecut de Daria Kasatkina, scor 6-1, 4-6, 6-4. Meciul lor va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, joi, la o oră care va fi anunțată ulterior de WTA.

Victoria de miercuri dimineață nu i-a adus Simonei și calificarea din punct de vedere matematic la Turneul Campioanelor, însă ar putea obține "biletele" încă dinaintea meciului de joi, în funcție de rezultatele meciurilor de marți.

Turneul de la Wuhan este transmis în direct pe Digi Sport, iar meciurile pot fi văzute de abonaţii RCS-RDS şi pe siteul digisport.ro.


Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Întâlnirea dintre Simona Halep și Yaroslava Shvedova a fost primul duel dintre România și Kazahstan din această perioadă. Peste o săptămână și jumătate urmează meciul de fotbal din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Meciul Kazahstan - România e programat pe 11 octombrie, de la ora 19:00. Toate meciurile României din preliminariile CM 2018 sunt transmise LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro, iar fazele VIDEO sunt disponibile imediat după fluierul final. Partidele vor fi transmise pe Digi Sport 1, de la miezul nopții.



LIVE TEXT

UPDATE Ora 08:25: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 6-3. Victorie pentru Simona Halep, care se califică pentru prima dată în carieră în sferurile de finală ale turneului de la Wuhan.

VIDEO Ultimul game al meciului

UPDATE Ora 08:23: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 5-3. Shvedova a ajuns la 4 ași în acest meci și a câștigat pe propriul serviciu. Simona servește pentru meci.

UPDATE Ora 08:18: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 5-2. Simona își câștigă serviciul și este la un singur game de calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Wuhan.

UPDATE Ora 08:14: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 4-2. Al treilea break la rând! Simona câștigă la 0 pe serviciul adversarei și se distanțează din nou la două game-uri.

UPDATE Ora 08:11: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 3-2. Break pentru Shvedova! Jucătoarea din Kazahstan a fructificat prima minge de break de care a beneficiat în acest meci și s-a apropiat din nou la un singru game de Simona.

UPDATE Ora 08:07: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 3-1. Break pentru Simona! Jucătoarea noastră se distanțează pentru prima dată la două game-uri în setul al doilea, după ce profită de o minge trimisă de adversară în banda fileului.

VIDEO Al patrulea game al setului al doilea


UPDATE Ora 08:02: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 2-1. Al doilea serviciu câștigat la 0 de Simona în setul al doilea! Are 8 mingi din 8 câștigate pe propriul serviciu în actul secund, lovituri puternice și sigure, la care Shvedova nu găsește un răspuns pe măsură.

UPDATE Ora 08:00: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 1-1. Shvedova câștigă destul de lejer pe propriul serviciu și egalează la 1 în setul al doilea.

UPDATE Ora 07:57: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3, 1-0. Simona câștigă pe propriul serviciu și conduce din nou, încă din startul celui de-al doilea set.


Statistica primului set


UPDATE Ora 07:52: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 6-3. Simona câștigă primul set! Al doilea break al meciului i-a adus jucătoarei din România și primul set. Game-ul a ajuns la avantaje, unde s-a mers cap la cap, iar Simona a fructificat cea de-a treia minge de set. În acest game, Simona a avut și o lovitură superbă, un rever în lung de linie, care i-a adus și prima minge de set.

VIDEO Ultima parte a ultimului game din primul set

Primul set a durat 44 de minute, iar Simona Halep a arătat un joc mai solid, cu mai puține greșeli decât adversara, iar cele două break-uri au fost decisive.

UPDATE Ora 07:46: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 5-3. Game câștigat de Simona la 0 pe propriul serviciu și jucătoarea noastră are prima șansă de a câștiga setul.

VIDEO 


UPDATE Ora 07:41: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 4-3. Simona a condus cu 40-15 pe serviciul adversarei, dar Shvedova a câștigat 3 mingi la rând și a dus game-ul la avantaj. S-a mers cap la cap minute bune, dar jucătoarea din Kazahstan a reușit să își adjudece propriul serviciu, în cele din urmă și s-a apropiat din nou la un singur game de Simona, care a avut o șansă mare de a obține al doilea break al meciului.

UPDATE Ora 07:33: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 4-2. Game câștigat la 15 de Simona Halep! În afara celor 3 duble comise până acum, Simona Halep a pierdut doar două mingi pe propriul serviciu. Shvedova pune presiune și e agresivă, dar Simona e sigură pe ea și are un joc solid.


UPDATE Ora 07:29: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 3-2. Shvedova câștigă pe propriul serviciu și rămâne aproape de Simona, care are avantajul break-ului reușit în primul game. Jucătoarea din Kazahstan a condus cu 40-15, dar Simona a revenit și am avut parte de primul game ajuns la avantaje, unde în cele din urmă s-a impus Shvedova.

UPDATE Ora 07:23: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 3-1. Simona câștigă fără probleme pe propriul serviciu și se distanțează din nou la două . A avut destule erori în aceste prime 4 game-uri, dar își domină adversara, cel puțin în această primă parte a setului inaugural. Simona a profitat de câteva erori ale adversarei, care la 30-30 a greșit o minge simplă și a trimis în fileu. Halep a închis game-ul cu o lovitură foarte frumoasă, în lung de linie.

UPDATE Ora 07:19: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 2-1. Jucătoarea din Kazahstan câștigă pentru prima dată pe propriul serviciu în acest meci. Game adjudecat la 15 pentru Shvedova, după mai multe lovituri ale Simonei care nu și-au atins ținta.

UPDATE Ora 07:16: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 2-0. Simona a condus cu 15-0, apoi a făcut două duble greșeli la rând, părând să acuze vântul care adie la Wuhan. Shvedova a dat două retururi lungi și Halep a fructificat prima minge de game pe care a avut-o pe propriul serviciu. Start excelent pentru jucătoarea noastră.

UPDATE Ora 07:13: Simona Halep - Yaroslava Shvedova 1-0. Break pentru Simona! Halep începe cu un break meciul cu jucătoarea din Kazahstan. A avut 40-0 pe serviciul adversarei, grație unor lovituri rapide și unor erori neforțate ale Shvedovei, iar în cele din urmă a reușit break-ul la 15.

VIDEO Primul break reușit de Simona Halep

UPDATE Ora 07:09: Shvedova servește prima și începe meciul din optimile de finală ale turneului din China.

UPDATE Ora 07:00: Simona Halep și Yaroslava Shvedova au intrat pe teren și fac primele mișcări de încălzire.


UPDATE 15:25: Meciul dintre Simona Halep, locul 5 WTA, şi Iaroslava Şvedova din Kazahstan, locul 41 WTA, se va disputa, miercuri, de la ora 07:00, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 Wuhan Open. Partida este prima pe arena centrală de la Wuhan şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Meciul Halep - Şvedova va fi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

La Wuhan, cea mai bună performanţă a Simonei Halep este prezenţa în optimi, rezultat înregistrat şi în 2015.


Simona Halep, numărul 5 mondial, o va avea ca adversară pe Iaroslava Şvedova din Kazahstan, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan (China), de categoria WTA Premier 5, dotat cu premii în valoare totală de 2.288.250 dolari.

Marţi, în turul al doilea al competiţiei, Iaroslava Şvedova a reuşit să o învingă în două seturi, 7-5, 6-2, pe italianca Roberta Vinci, numărul 13 pe lista capilor de serie, la capătul unui meci care a durat o oră şi 13 minute.

Halep, cap de serie numărul 4 la Wuhan, s-a calificat la rândul ei în optimile de finală, luni, după abandonul adversarei sale din turul al doilea, Irina Begu, la scorul de 6-3, 2-0 în favoarea Simonei.

Iaroslava Şvedova, ocupanta locului 41 WTA, şi Simona Halep s-au mai întâlnit o singură dată până acum, la Jocurile Olimpice de la Londra, din anul 2012, reprezentanta Kazahstanului impunându-se atunci cu 6-4, 6-2, în primul tur.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 26.900 de dolari şi 105 puncte WTA.

La Wuhan, Halep are drept cea mai bună performanţă prezenţa în optimi, rezultat înregistrat şi în 2015.

Turneul de la Wuhan este transmis în direct pe canalele TV ale Digi Sport, iar meciurile pot fi văzute de abonaţii RCS-RDS şi pe siteul digisport.ro.

Din 2017, vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Etichete: simona halep , wuhan , iaroslava svedova , halep svedova wuhan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Notele primite de Istvan Kovacs în marile publicații sportive, după Barcelona - PSG 1-4

Barcelona a fost învinsă la scor de PSG, 1-4, în returul sferturilor de finală ale UEFA Champions...

Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
"S-a terminat!" Presa catalană nu a avut milă de Istvan Kovacs. Cuvinte greu de digerat pentru centralul român
xavi kovacs (20)
După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Recomandările redacției
bogdan lobont
Mesajul lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonț, înaintea meciului cu FCSB

Un fost ”Balon de Aur” s-a autopropus la un club de top: ”E doar o chestiune de timp”
Guardiola pregătește asaltul final, după eliminarea dramatică din UCL! Ținta: fotbalistul de 110.000.000€
Manchester City v Real Madrid, UEFA Champions League, Quarter Final, Second Leg, Football, Etihad Stadium, Manchester, UK - 17 Apr 2024
Ce a spus Louis Munteanu despre viitorul său la Farul: atacantul e pe lista FCSB-ului și a Rapidului
Citește și
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Transferurile iernii n-au confirmat la Universitatea Craiova. Un jucător a plecat deja, alţi doi sunt pe listă
Transferurile iernii n-au confirmat la Universitatea Craiova. Un jucător a plecat deja, alţi doi sunt pe listă
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
A izbucnit în plâns: final dureros al confruntării dintre Badosa și Sabalenka VIDEO
A izbucnit în plâns: final dureros al confruntării dintre Badosa și Sabalenka VIDEO
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro