SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
profimedia-0364049754
Constantin Budescu și aventurile eșuate din finalul carierei! A fost dat afară de 3 dintre ultimele sale 4 cluburi
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Matinal

Video Simona Halep, în finală la Roma după o nouă victorie entuziasmantă. Va juca împotriva Elinei Svitolina

19.05.2017, 23:47

UPDATE 19:10 - Simona Halep va juca finala de la Roma împotriva Elinei Svitolina (11 WTA). Jucătoarea din Ucraina s-a calificat în ultimul act după ce ce Garbine Muguruza s-a retras în primul set, când era condusă cu 1-4.

halep bertens
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Halep şi Svitolina s-au întâlnit o singură dată până acum, iar românca a avut câştig de cauză. S-a întâmplat în 2013, în primul tur la Sofia, când Simona s-a impus cu un dublu 6-1.


Simona Halep (4 WTA) s-a calificat în finala turneului de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o pe olandeza Kiki Bertens (20 WTA), scor 7-5, 6-1, după o oră şi 17 minute de joc.

În finală, Halep va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Garbine Muguruza (Spania), locul 7 WTA, şi Elina Svitolina (Ucraina), locul 11 WTA.

Halep va primi pentru calificarea în finală 230 565 de euro şi 585 de puncte WTA.


Constănţeanca e la un singur meci distanţă de câştigarea celui de-al doilea turneu consecutiv din acest an, după cel de la Madrid, de categorie Premier Mandatory.


UPDATE 14:56 GAME, SET, MECI SIMONA! Halep - Bertens 7-5, 6-1. Simona Halep a încheiat meciul cu un nou break şi s-a calificat fără emoţii în finala turneului de la Roma.

UPDATE 14:50  Halep - Bertens 7-5, 5-1. Simona Halep a câştigat din nou pe propriul serviciu şi e la un pas de calificarea în finală.

UPDATE 14:47 Halep - Bertens 7-5, 4-1. Primul game din setul secund al lui Kiki Bertens, care a pus punct unei serii impresionante a Simonei, de şase game-uri la rând.

UPDATE 14:44 Halep - Bertens 7-5, 4-0. Simona Halep nu mai întâmpină nicio opoziţie în setul al doilea. A câştigat un nou game la 0 şi e la doar două game-uri distanţă de finală.

UPDATE 14:40 Break Simona! Halep - Bertens 7-5, 3-0. Încă un break al Simonei Halep, obţinut deşi Kiki Bertens a salvat două mingi de 3-0 ale româncei.

UPDATE 14:37 Halep - Bertens 7-5, 2-0. Simona Halep s-a detaşat şi în setul al doilea, după un game cu un singur punct cedat.

UPDATE 14:34 Break Simona! Halep - Bertens 7-5, 1-0. Simona Halep a început foarte bine, cu break, şi setul al doilea al primei semifinale de la Roma.

UPDATE 14:28 SET SIMONA! Halep - Bertens 7-5. Game perfect pentru Simona Halep, care a profitat de prima din cele trei mingi de set avute şi a încheiat actul inaugural cu 7-5. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 14:24 Break Simona! Halep - Bertens 6-5. Românca a reuşit re-break-ul şi va servi din nou pentru câştigarea primului set.

UPDATE 14:20 Break Bertens! Halep - Bertens 5-5. Simona Halep şi-a pierdut serviciul după ce a salvat doar una din cele două mingi de break ale lui Kiki Bertens.

UPDATE 14:15 Halep - Bertens 5-4. Kiki Bertens a câştigat un game-maraton, care s-a întins pe durata a zece minute şi în care Simona a ratat nu mai puţin de cinci mingi de set.

UPDATE 14:05 Halep - Bertens 5-3. Simona Halep s-a impus pe propriul serviciu şi e la doar un game distanţă de câştigarea primului set.

UPDATE 14:01 Halep - Bertens 4-3. Game "alb" al olandezei, primul pentru ea din acest meci.

UPDATE 13:59 Halep - Bertens 4-2. Game de moral pentru a patra jucătoare a lumii, care a recuperat trei mingi de break ale adversarei şi s-a impus după ce a câştigat cinci puncte consecutive.

UPDATE 13:53 Re-break Simona! Halep - Bertens 3-2. Simona Halep reuşeşte un nou break şi trece din nou în avantaj în primul set. 

UPDATE 13:51 Break Bertens! Halep - Bertens 2-2. Kiki Bertens şi-a recuperat break-ul după un game în care Simona Halep a salvat două mingi de break, însă a trimis în fileu o minge după un punct pe care îl controlase, la scorul de 30-40.

UPDATE 13:47 Halep - Bertens 2-1. Primul game din acest meci câştigat de Kiki Bertens, după un joc în care românca a obţinut un singur punct.

UPDATE 13:44 Halep - Bertens 2-0. Simona Halep s-a impus şi pe propriul serviciu, însă punctul game-ului a fost câştigat de olandeză.

UPDATE 13:40 Break Simona! Halep - Bertens 1-0. Simona Halep a început în forţă prima semifinală de la Roma, cu un break câştigat la 0.

UPDATE 13:33 Cele două jucătoare sunt pe teren, iar prima semifinală de la Roma va începe în câteva minute.

UPDATE 13:20: Meciul dintre Simona Halep și Kiki Bertens s-a amânat cu o jumătate de oră. Cel mai probabil, partida din semifinalele turneului de la Roma va începe la ora 13:30, în condițiile în care ploaia s-a oprit în capitala Italiei.


Simona Halep a ajuns la nouă victorii consecutive în circuitul WTA şi atacă finala turneului de la Roma. În semifinale, românca o va întâlni pe olandeza Kiki Bertens, într-un meci care va avea loc azi, de la ora 13:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 şi Digi24.

Dacă va reuşi să câştige trofeul în capitala Italiei, Halep va reveni pe podiumul WTA, urmând să urce pe locul 3 în lume, în condiţiile în care Karolina Pliskova a pierdut în sferturile de la Foto Italico în faţa Elinei Svitolina, scor 2-6, 6-7.

Astfel, cehoaica a ratat şansa de a urca în premieră pe locul 2 în lume şi va rămâne cu 6.100 de puncte. Dacă Simona va obţine al doilea titlu consecutiv, după cel de la Madrid, de săptămâna trecută, va acumula 6.105 puncte şi va reveni printre cele mai bune trei jucătoare din circuit.

Însă până atunci, constănţeanca de 25 de ani trebuie să treacă mai întâi de Bertens, care a învins-o în sferturi pe Daria Gavrilova, scor 6-3, 6-3.

"E o jucătoare diferită, joacă mai drept, mai puternic. Va trebui să o mişc cât pot de mult şi să fiu acolo pentru fiecare punct", a explicat Simona la Digi Sport.

Halep a întâlnit-o pe Bertens (20 WTA) de trei ori şi s-a impus în două dintre aceste meciuri. Ultima oară, anul trecut, la Wimbledon.

"Există un pic de oboseală, după atâtea meciuri, dar sunt pozitivă şi asta îmi dă şi mai multă energie. Mental sunt mult mai puternică şi sunt la alt nivel. Deja am destul de multă experienţă în meciuri de acest gen, însă fiecare semifinală e grea", a spus românca.

Etichete: video , simona halep , wta roma , kiki bertens , live video halep-bertens


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Recomandările redacției
profimedia-0364049754
Constantin Budescu și aventurile eșuate din finalul carierei! A fost dat afară de 3 dintre ultimele sale 4 cluburi

Video Manea a spus totul despre haosul de la CFR Cluj: ”E nevoie de un antrenor ca lumea. Să fie seriozitate”
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Bayern Munchen, ofertă de 70.000.000 pentru un titular de la Barcelona
Ronald Araujo of FC Barcelona, Robert Lewandowski of FC Barcelonam Frenkie de Jong of FC Barcelona and Memphis Depay of FC Barcelona during the Liga match between FC Barcelona and Elche CF at Spotify Camp Nou in Barcelona, Spain.
Jucătorul lui Dinamo e încrezător înainte de FCU Craiova - Dinamo: ”Stăm bine fizic! Mergem să câștigăm!”
FOTBAL: POLI IASI - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (01.03.2024)
Citește și
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”