SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
Tennis Nitto ATP Finals - DJOKOVIC vs RUNE
Legendarul Boris Becker a lăudat revenirea pe teren a Simonei Halep: ”Mă bucur că a revenit!”
farul-cfr
Live Video&Text Farul - CFR Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Cristi Ganea a trimis mingea în bară!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Farul Constanta-CFR Cluj
Play-off

Video Simona Halep - Madison Keys 6-2, 6-4. Victorie convingătoare în primul meci de la Turneul Campioanelor

23.10.2016, 10:25

Simona Halep a început în forţă ediţia 2016 a Turneului Campioanelor. Favorită numărul 3 la Singapore, românca a trecut cu 6-2, 6-4 de Madison Keys, din Statele Unite, jucătoarea aflată la debut în competiţia care închide sezonul WTA.

halep singapore-1
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Halep, finalistă în 2014, a avut nevoie de doar o oră şi 8 minute pentru a obţine a cincea victorie în faţa lui Keys, în şase întâlniri directe.

Deşi americanca a deschis meciul cu un as şi a reuşit 6 lovituri direct câştigătoare, faţă de una singură a lui Halep, primul set nu a avut istoric. Simona s-a impus cu 6-2 după doar 27 de minute, profitând de numărul mare de erori neforţate ale adversarei - 18.

Actul secund a fost mult mai echilibrat, chiar dacă tot românca a fost prima care a câştigat contra serviciului, la scorul de 2-2. Keys a rămas însă în meci şi a egalat la 4, cu primul său break, dar Simona a replicat imediat şi a revenit la conducere cu unul dintre cele mai spectaculoase puncte ale jocului.

În ultimul game, a patra jucătoare a lumii a irosit primele două mingi de meci, dar a obţinut în cele din urmă victoria după o nouă eroare neforţată a adversarei, care a trimis în fileu.


Halep a terminat meciul fără vreun as, dar şi fără vreo dublă greşeală, şi a comis doar 12 erori neforţate, faţă de cele 41 ale lui Keys. De asemenea, Simona a avut 100% la punctele jucate la fileu (4/4), însă şi un procentaj slab la primul serviciu, doar 59%.

Simona Halep va juca în Grupa Roşie la Turneul Campioanelor, alături de Angelique Kerber, Madison Keys şi Dominika Cibulkova.

Ediţia din acest an a Turneului Campioanelor va avea loc în perioada 23-30 octombrie şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.


Statistica meciului

Ora 13:19, Halep - Keys 6-2, 6-4. GAME, SET şi MECI, SIMONA! Deşi a irosit primele două mingi de meci, românca a profitat de una dintre multele erori neforţate ale adversarei şi a obţinut în cele din urmă prima victorie în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, după o oră şi 8 minute de joc

Ora 13:15, Halep - Keys 6-2, 5-4. BREAK, Simona! Românca nu i-a permis adversarei sale să profite de momentul bun şi a răspuns cu un alt break, revenind la conducere şi urmând să servească pentru câştigarea meciului. Ultimul punct al game-ului a fost senzaţional, Simona surprinzând-o pe Keys cu un rever în lung de linie de toată frumuseţea.

Ora 13:11, Halep - Keys 6-2, 4-4. BREAK, Keys! Americanca a reuşit primul său break şi a restabilit egalitatea în setul al doilea. Simona a pierdut patru puncte la rând, după ce a condus cu 30-0.

Ora 13:07, Halep - Keys 6-2, 4-3. Americanca rămâne în meci şi nu îi permite Simonei să se desprindă decisiv. Nu fără emoţii, însă, pentru că game-urile de pe serviciul lui Keys continuă să fie mult mai strânse decât cele de pe serviciul lui Halep.

Ora 13:04, Halep - Keys 6-2, 4-2. Un nou game solid al Simonei, al doilea consecutiv pe propriul serviciu încheiat la 0.

Ora 13:00, Halep - Keys 6-2, 3-2. BREAK, Simona! A treia favorită a reuşit să-şi treacă în cont şi primul game contra serviciului din setul secund, la a doua oportunitate de care a beneficiat, şi ia o opţiune importantă pentru câştigarea meciului. 

Ora 12:57, Halep - Keys 6-2, 2-2. Game la 0 al Simonei, ultimul punct fiind o adevărată bijuterie. Românca nu doar că a reuşit să salveze o scurtă foarte bună a adversarei, dar a şi returnat în teren, lăsând-o fără replică pe Keys, care a găsit însă puterea să aplaude.

Ora 12:53, Halep - Keys 6-2, 1-2. Simona a condus cu 30-0, dar nu a reuşit break-ul, iar în pauză, românca a avut o scurtă discuţie cu antrenorul său, Darren Cahill.

Ora 12:50, Halep - Keys 6-2, 1-1. Probabil cel mai disputat şi cel mai spectaculos game al meciului. Americanca a avut prima sa minge de break, dar Simona a răspuns excelent şi şi-a făcut serviciul după câteva schimburi extrem de spectaculoase.

Ora 12:44, Halep - Keys 6-2, 0-1. Simona ar fi putut începe setul secund cu un break, dar a irosit cele două şanse de care a beneficiat, iar americanca a reuşit să revină şi să câştige patru puncte consecutive şi să-şi facă serviciul.

Statistica primului set

Ora 12:38, Halep - Keys 6-2. SET, SIMONA! A treia favorită de la Singapore continuă evoluţia solidă şi a încheiat primul set cu un game câştigat fără emoţii pe propriul serviciu. Mai puţin de jumătate de oră i-a trebuit Simonei pentru a-şi trece în cont primul act.

Ora 12:35, Halep - Keys 5-2. Americanca întrerupe seria foarte bună a Simonei, care urmează să servească pentru câştigarea setului.

Ora 12:32, Halep - Keys 5-1. Un nou game solid pe propriul serviciu pentru Simona, care este foarte aproape de câştigarea primului set.

#Americanca este descumpănită şi a cerut intervenţia antrenorului său în pauza dintre game-uri.

Ora 12:28, Halep - Keys 4-1. BREAK, Simona! Jucătoarea noastră este dezlănţuită. Al doilea break al meciului şi un nou game la 0 în contul favoritei numărul 3. 

Ora 12:26, Halep - Keys 3-1. Galvanizată de break-ul din game-ul precedent, Simona şi-a făcut serviciul fără emoţii, la 0. 

Ora 12:23, Halep - Keys 2-1. BREAK, Simona! Românca a irosit trei mingi de break, dar a profitat de cea de-a patra şi a reuşit să câştige primul game contra serviciului din acest meci.

Ora 12:18, Halep - Keys 1-1. Un prim game pe propriul serviciu cu emoţii pentru Simona, care a condus cu 40-0, dar s-a văzut apoi egalată. A treia favorită nu a intrat însă în panică şi a luat următoarele două puncte pentru a egala scorul primului set.

Ora 12:14, Halep - Keys 0-1. Americanca a deschis meciul, şi turneul, cu un as, apoi şi-a făcut serviciul, fără mari probleme.

UPDATE 12:11 - A început meciul, cu Madison Keys la serviciu.

UPDATE 12:03 - Cele două jucătoare au intrat pe teren şi se încălzesc. Tragerea la sorţi a fost efectuată de Martina Navratilova, câştigătoare a 18 turnee de Grand Slam. 

UPDATE 11:55 - A mai rămas foarte puţin timp până la startul ediţiei 2016 a Turneului Campioanelor. WTA propune o scurtă comparaţie între Simona Halep şi Madison Keys, cele două jucătoare care vor deschide "balul".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: video , simona halep , turneul campionilor , singapore , madison keys


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
Recomandările redacției
farul-cfr
Live Video&Text Farul - CFR Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Cristi Ganea a trimis mingea în bară!

Lovitura primită de UTA Arad
uta logo
Adio, Real Madrid! I-a spus "nu" lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Manchester City v Real Madrid CF: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Gigi Becali chiar vrea un atacant bun la FCSB și nu se uită la bani. ”A aflat că ar costa 3 milioane € și n-a spus pas”
becali bani
Citește și
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-147

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”