WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Ce a făcut Gică Hagi în timpul meciului Manchester City - Real Madrid: ”Nu am mai rezistat!”
Manchester City v Arsenal - Premier League - Etihad Stadium
Un fost fotbalist din La Liga l-a ironizat pe Erling Haaland după ratările din meciul cu Real
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța
Digi Sport 1 Live
Acum

Steaua - Partizan 1-1. Varela a amânat destinul calificării

29.07.2015, 09:45

Steaua a suferit din nou pe propria arenă în preliminariile UEFA Champions League, de data aceasta în manșa întâi a turului trei preliminar. La ultimul meci cu porţile închise, elevii lui Mirel Rădoi au scos doar un egal împotriva campioanei Serbiei, Partizan Belgrad, scor 1-1.

varela gol steaua partizan
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

La fel ca în meciul al doilea cu Trencin, din turul precedent, Papp a fost ușor depăşit de adversari în prima parte a partidei, dar Toşca şi Cojocaru au rezolvat situaţiile dificile. Cel mai periculos om al lui Rădoi, Hamroun, a fost în două rânduri aproape de a pune poarta lui Partizan în pericol, dar de fiecare dată a apărut în contratimp.

După şutul lui Muniru, starul sârbilor, Bojinov, s-a accidentat şi a fost schimbat încă din minutul 20. Partizan a echilibrat apoi raportul ocaziilor, dar Cojocaru şi-a salvat colegii la şansele lui Zivkovic şi Babovic.

Hamroun a încercat să forţeze deschiderea scorului în debutul părţii secunde, dar cei care au reuşit să înscrie au fost sârbii. Partizan a marcat prin fundaşul Vulicevic și grupele UCL deveneau o Fata Morgana pentru ”cea mai mare echipă a Stelei de după 1990”

Salvarea Stelei a venit cu 10 minute înainte de final, atunci când Varela a egalat cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Hamroun din lovitură liberă.


Prelungirile au fost de foc. Fiecare echipă a avut şansa victoriei, dar Brasanac şi Hamroun au ratat incredibil din poziții ideale.

Astfel, Steaua - Partizan s-a terminat 1-1, iar returul decisiv de la Belgrad va avea loc miercurea viitoare de la ora 21:45.

Steaua - Partizan Belgrad 1-1
Au marcat: Varela 81 / Vulicevic 63

STEAUA: Cojocaru - Alcenat, Papp (Tudorie 65), Varela, Toșca - Muniru, Breeveld (Tahar 75) - Ad. Popa, Hamroun (Vl. Mihalcea 90+2), Chipciu - Tade

Antrenor principal: Massimo Pedrazzini
Director sportiv:
Mirel Rădoi 

PARTIZAN: Z. Zivkovic - Vulicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic - Brasanac, Jevtovic, Babovic - Oumaru (Ninkovic 70), Bojinov (Saponjic 20), A. Zivkovic


LIVE TEXT

Min. 90+4 - FINAL. Steaua - Partizan 1-1 și calificarea se decide la Belgrad miercurea viitoare.

Min. 90+2 - ULTIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Hamroun, a intrat MIHALCEA

Min. 90+1 - OCAZIE ULUITOARE STEAUA. Hamroun, din pasa lui Chipciu, a șutat foarte bine dar și parada lui Zivkovic a fost pe măsură.

Min. 90 - OCAZIE ULUITOARE PARTIZAN. Brasanac, singur cu portarul Stelei, a reluat incredibil peste transversală

Min. 81 - GOOOOOL STEAUA: 1-1, VARELA. Căpitanul roș-albaștrilor a egalat, din trei metri, cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Hamroun, care a executat o lovitură liberă, lateral dreapta.

Min. 80 - OCAZIE STEAUA. Tudorie, ca un adevărat pivotat, i-a pasat pe culoar lui Chipciu, care a rămas singur cu portarul sârbilor, dar Zivkovic a fost mai rapid și a reținut.

Min. 77 - CG PETROVIC pentru proteste

Min. 76 - Fază de atac a Stelei. Chipciu a încercat un șut, a fost blocat de Petrovic, apoi balonul deviat a ajuns la Hamroun, algerianul a încercat să șuteze, din nou blocat, după care Toșca a încercat o reluare spectaculoasă, dar pe lângă poartă.

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Breeveld, a intrat TAHAR

Min. 72 - CG BREEVELD pentru un fault asupra lui Petrovic

&& Și NINKOVIC este campion mondial cu naționala Serbiei U20.

Min. 70 - A DOUA SCHIMBARE LA PARTIZAN. A ieșit Oumaru, a intrat NINKOVIC

Min. 67 - Alcenat a lucrat bine o fază în careul sârbilor, după care a pasat în fața porții, dar nici hamroun, nici Tudorie n-au ajuns la întâlnirea cu mingea.

Min. 66 - Jevtovic a executat lovitura liberă, acordată după faultul lui Varela asupra lui Oumaru, dar Cojocaru, la post, a reținut.

Min. 65 - PRIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Popa, a intrat TUDORIE

Min. 64 - CG VARELA pentru un fault din spate asupra lui Oumaru, care scăpase singur spre poarta lui Cojocaru.

Min. 63 - GOOOL PARTIZAN: 0-1, VULICEVIC. Fundașul dreapta a finalizat cu un șut la colțul lung din colțul careului de 16 metri, într-o fază în care Toșca n-a mai avut nicio reacție.

Min. 58 - CG FABRICIO pentru un fault asupra lui Tade, undeva la mijlocul terenului.

Min. 57 - Varela l-a pus în încurcătură pe Cojocaru, cu o pasă direct pe poartă, dar portarul a respins, cu ceva greutate, mingea cu piciorul în aut.

Min. 51 - OCAZIE STEAUA. Hamroun a șutat de la aproximativ 30 de metri și portarul Zivkovic a respins de sub transversală în corner.

Min. 48 - OCAZIE STEAUA. Hamroun i-a pasat bine în bandă lui Popa, mijlocașul a înaintat, a intrat în careu, a făcut două driblinguri consecutive, după care, de la 10 metri, din poziție ideală, a căutat colțul lung pe sus, dar a trimis peste transversală.

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 45 - Hamroun și-a încercat șansa cu un șut de la distanță, de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga, pe colțul scurt, dar portarul lui Partizan a reținut.

Min. 44 - Saponjic a primit o pasă excelentă în careul roș-albaștrilor, dar a fost blocat la fix și Steaua a mai scăpat de un pericol.

Min. 40 - CG ADI POPA pentru un fault asupra lui Oumaru, acre plecase în viteză pe stânga.

Min. 31 - Breeveld a dat o pasă de peste 20 de metri, din propia jumătate, în partea opusă, Alcenat a preluat cu dreptul foarte bine, după care a centrat în careu spre Hamroun, dar, din nou, puțin a lipsit ca algerinaul să reia în poartă. Chipciu a recuperat în careul sârbilor, a incercat un dribling, dar a faultat.

Min. 24 - OCAZIE PARTIZAN. Babovic a reluat foarte bine cu capul, din interiorul careului, după cornerul acordat de Alcenat, dar Cojocaru a respis foarte bine din nou.

Min. 24 - OCAZIE PARTIZAN. Zivkovic a șutat din afara careului, Cojocaru a deviat în lateral dreapta, după care sârbii au centrat în careu de unde Alcenat a scos excelent din fața lui Oumaru.

** Chipciu a venit la margine pentru a-și schimba ghetele.

Min. 21 - Probleme în apărarea Stelei. Saponjic s-a trezit singur cu Cojocaru, dar Varela l-a deposedat excelent din spate.

** Saponjic are 18 ani, 192 cm și este câștigător cu naționala al campionatului Mondial U20. În plus, a marcat două goluri în ultima victorie a lui Partizan din campionat, 6-0 cu Jagodina.

Min. 20 - PRIMA SCHIMBARE LA PARTIZAN. A ieșit Bojinov - accidentat, a intrat SAPONJIC. 

Min. 18 - Probleme pentru Bojinov. Atacantul resimte ceva dureri, a ieșit pe margine și se pare ca nu va mai continua.

Min. 14 - Altă șansă importantă de gol pentru Steaua. Hamroun a recuperat un balon la mijlocul terenului, a plecat rapid spre poarta lui Partizan, i-a pasat în dreapta lui Popa. Mijlocașul a centrat bine în careu spre același Hamroun, care a încercat să reia cu capul, dar cu o fracțiune de secundă înainte Fabricio a deviat cu capul. Mingea a fost recuperată de Muniru, care a șutat la poartă, dar fără a pune în pericol poarta oaspeților.

Min. 12 - Atac în trei al Stelei. Chipciu i-a pasat în stânga lui Tade, atacantul a centrat în careu, între cei doi fundași centrali ai lui partizan, Balazic a trecut pe sub minge, dar Hamroun a ratat de puțin finalizarea.

Min. 9 - Pericol la poarta lui Cojocaru. Papp a greșit iar, Oumaru a scăpat lejer de marcaj, a plecat de unul singur spre poarta lui Cojocaru, a intrat în careu, după care a pasat în fața porții spre Brasanac, dar marcajul lui Toșca și Cojocaru au rezolvat acțiunea de atac ce se putea transforma în gol.

Min. 8 - Primul șut pe spațiul porții i-a aparținut Stelei. Alcenat a urcat pe dreapta, a ajuns aproape de linia de corner, a încercat un dribling, s-a întors, a pasat în spate la Hamroun, acesta a scos la Muniru iar ultimul a căutat colțul lung, dar portarul lui Partizan a reținut.

Min. 4 - Acțiune de atac a Stelei, Adi Popa a intrat în careu, pe stânga, dar n-a știut ce să facă cu balonul și l-a pierdut inexplicabil.

Min. 3 - Papp a greșit o pasă la mijlocul terenului, cei de la Partizan au recuperat, au încercat un contraatac, dar pasa a fost prea lungă pentru Bojinov și mingea a ieșit în aut.

Min. 1 - Acțiune de atac a sârbilor, pe partea stângă, Zivkovic a centrat în careu, de unde Cojocaru, din plonjon, a respins periculos în față.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut steliștilor.

Etichete: steaua partizan , live steaua - partizan , steaua - partizan digi sport , steaua - partizan liga campionilor , steaua - partizan champions league , live text steaua - partizan , digi sport steaua - partizan , steaua - partizan digi sport tur , steaua - partizan turul 3 liga campionilor , steaua - partizan turul 3 champions league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2023)
Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța

6.000.000€ pentru FCSB! Gigi Becali, gata să dea lovitura
becali
Anunțul la care nu se aștepta nimeni: Manchester City i-a găsit înlocuitor lui Pep Guardiola!
Bristol City v Manchester City - Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Ashton Gate
Ce a spus Gică Hagi despre Constantin Budescu, după ce "Magicianul" n-a rezistat decât 8 luni la Farul
CFR Cluj v Farul Constanta - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 30 Oct 2023
Citește și
Video Cine râde la urmă râde mai bine! Gestul făcut de Dembele pe Camp Nou, după ce a scos-o pe Barcelona din UCL
demb
Alarmă ”Galactică”! Titularul lui Real Madrid care nu va putea juca în primul meci cu Bayern din semifinalele UCL
Real Madrid Training Session and Press Conference - Ciudad Real Madrid Training Centre - Monday 8th May
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului”
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO
Jucătorul Realului s-a ținut de promisiune! Ce a făcut alături de soția sa, după calificarea contra lui Man. City
mina-bonino

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”