Manchester City v Arsenal - Premier League - Etihad Stadium
Un fost fotbalist din La Liga l-a ironizat pe Erling Haaland după ratările din meciul cu Real
profimedia-0865395091
Araujo a rupt tăcerea, după ce a fost ”mitraliat” de Gundogan pentru eliminarea Barcelonei din UCL
budescu rapid-farul (1)
Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

VIDEO Steaua riscă sancțiuni după scandalul de la Skopje! Observatorul meciului face raport special

22.07.2013, 23:53

UPDATE Ora 21:30. Steaua riscă sancțiuni după scandalul de la antrenamentul oficial. Reporterii ProTV au discutat cu observatorul partidei care le-ar fi transmis că antrenamentul oficial ar fi trebuit să fie deschis presei cel puțin în primul sfert de oră.

mihai stoica-1
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

"O să scriu tot în raport. Nu este posibil aşa ceva, am rămas uluit când am auzit că Steaua susţine că antrenamentul nu trebuie să fie deschis presei. Eu de ce sunt aici, nu e meci sub egida UEFA? Regulamentul e unul singur", a declarat Mark Blackborne, observatorul meciului, notează prosport.ro

Blackborne a discutat și cu Valeriu Argăseală înainte de startul partidei pentru a afla și varianta oficială a roș-albaștrilor în legătură cu incidentele de la antrenamentul oficial.

La Anexa a III-a din cadrul Regulamentului "UEFA Champions League, 2013/14 competition", privind activităţile legate de presă este stipulată următoarea regulă:

Fiecare club trebuie să decidă dacă lasă întregul antrenament deschis sau doar primele sau ultimele 15 minute pentru presă. Dacă un club decide să lase deschise doar 15 minute, acestea se vor aplica întregii prese. Dacă un club se decide să lase doar 15 minute deschise, dar postul său de televiziune doreşte să asiste la întreaga şedinţă, atunci deţinătorii de drepturi din ţara respectivă şi din cea a echipei vizitatoare trebuie să beneficieze de acelaşi drept.


UPDATE Ora 12:10. Oficialul Stelei, Mihai Stoica, a plecat de la Tribunalul din Skopje. Stoica a fost amendat cu 25.000 de denari, adică 405 euro, dar va suporta și cheltuielile de judecată, ca urmare a incidentelor pe care le-a avut cu reporterii Pro TV și cu reprezentanții Pro Sport.


UPDATE Ora 10:30. Managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, s-a întors la poliţie, la prima oră a zilei, însoţit de un avocat, după care va merge la tribunal pentru stabilirea faptelor. La fața locului a sosit şi prim-secretarul ambasadei României în Macedonia.


UPDATE Ora 10:25. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost audiat la poliţia din Skopje, în noaptea de luni spre marţi, după ce a avut un incident cu reporterii ProSport şi ProTV.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV ar fi fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Din declaraţiile jurnaliştilor implicaţi, Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. 

Alexandra Tănăsescu a mers la spital unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal, mâna Alexandrei fiind bandajată de către medici.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica a afirmat că el este cel acuzat, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie.

În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a afirmat că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii trebuie să se prezinte cu mandat pentru aşa ceva.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a declarat că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.


Ultima ședință de pregătire pe care a efectuat-o Steaua înaintea returului cu Vardar Skopje a avut parte de un scandal fără precedent pentru fotbalul şi presa din România.

UEFA nu impune ca antrenamentele să fie deschise presei în tururile preliminare ale UCL, iar conducerea formației din Ghencea a luat decizia să interzică accesul la ședința de pregătire a reporterilor postului care va transmite meciul în direct, Pro TV, și a ziariștilor de la Pro Sport, colegi de trust cu televiziunea în cauză. Înștiințați de hotărârea conducerii executive a Stelei, jurnaliștii respectivi s-au prezentat totuși la stadion, iar lucrurile au degenerat atunci când ziariştii au încercat să pătrundă în incinta arenei.

Conform Mediafax, ziariștii ar fi fost agresați de cei trei agenți de pază care au însoțit-o pe campioana României în deplasarea la Skopje, jurnaliştilor impunându-li-se să părăsească imediat stadionul. De asemenea, ziariștii susțin că oficialul Stelei le-ar fi adresat mai multe injurii, totul culminând cu faptul că la un moment dat acesta i-ar fi smuls din mână telefonul unei reporterițe care filma incidentele, pentru ca apoi să înceapă să șteargă imaginile.

Am avut un incident nefericit la antrenament. Sigur, îmi cer scuze pentru acest lucru, îmi pare rău că am avut această ieșire, dar ziariștii în cauză n-au respectat decizia noastră. Toată presa a respectat hotărârea ca antrenamentul să fie închis și n-au venit, dar cei de la Pro TV și Pro Sport au apărut totuși și au încercat să intre cu forța.

I-am invitat mai întâi cu frumosul, dar apoi am avut o ieșire necontrolată. Nu am bruscat însă pe nimeni, ci doar am avut un limbaj mai colorat, că așa e la stadion. I-am luat telefonul din mână, e adevărat, pentru că mă sfida, filmându-mă direct în față, dar i l-am dat imediat înapoi. Este regretabil, dar trebuie să existe respect reciproc. Repet, nu am bruscat pe nimeni, e o minciună și mă gândesc să-i acționez în judecată, a spus Mihai Stoica, în direct la Digi Sport, în cadrul Fanatik Show.

Prezent în studio ca invitat, Cornel Dinu l-a sfătuit pe mananagerul Stelei să fie mult mai cumpătat pe viitor, poziţia în care se află la Steaua obligându-l să aibă alt comportament.

Etichete: scandal urias la antrenamentul oficial al stelei de la skopje , scandal skopje , scandal vardar steaua , scandal mihai stoica mm skopje , injuraturi mihai stoica , antrenament inchis steaua mihai stoica cearta , incidente grave la vardar - steaua ziaristi mihai stoica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
budescu rapid-farul (1)
Exclusiv Reacție fermă despre plecarea lui Constantin Budescu de la Farul: ”Nu mai putea”

"Răzbunarea" lui Guardiola: 3 jucători de clasă mondială la City, pentru a nu mai pierde iar Liga Campionilor!
Manchester City Training Session And Press Conference
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu
mujica-munteanu
ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Citește și
Alarmă ”Galactică”! Titularul lui Real Madrid care nu va putea juca în primul meci cu Bayern din semifinalele UCL
Real Madrid Training Session and Press Conference - Ciudad Real Madrid Training Centre - Monday 8th May
Jucătorul Realului s-a ținut de promisiune! Ce a făcut alături de soția sa, după calificarea contra lui Man. City
mina-bonino
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Ce a făcut Gică Hagi în timpul meciului Manchester City - Real Madrid: ”Nu am mai rezistat!”
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”