dampe
Dan Petrescu nu mai are răbdare! Când revine pe banca lui CFR Cluj
FOTBAL:CFR CLUJ-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (15.05.2022)
”Preferatul” lui Dan Petrescu a vorbit despre transferul la CFR Cluj: ”Normal că m-aș întoarce”
lobont-krasniqi
Exclusiv Krasniqi, criticat dur după ce i-a făcut lui Lobonț: ”Nu se poate” / ”Rapid e pe un butoi cu pulbere”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

ASA Tg. Mureș - CFR Cluj 0-0. Gazdele au dominat, dar Mincă și fundașii clujenilor au fost de netrecut

02.03.2016, 13:12

ASA a bifat încă un meci fără înfrângere de când este pregătită de Adrian Mutu. Mureșenii au terminat la egalitate, scor 0-0 pe teren propriu în fața lui CFR Cluj, în manșa întâi din semifinalele Cupei României.

captura asa-cfr
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Gazdele au dominat clar și au ratat ocazie după ocazie la finalul primei reprize. Marius Constantin nu a reușit să preia, iar portarul lui CFR a reținut. Două minute mai târziu, tot fundașul central a deviat pentru Țucudean, dar atacantul nu a reușit să ajungă la minge înaintea lui Mincă. Portarul gazdelor a intervenit salvator și în fața lui Ramiro Costa.

Echipa pregatită de Mutu a început bine și repriza a doua, dar s-a jucat în continuare cu ocaziile. Mincă a fost din nou eroul echipei sale - a scos în corner șutul lui Jazvic, apoi a ieșit din careu și a blocat cu capul un lob al lui Ramiro Costa, care ar fi scăpat liber către poartă, dacă l-ar fi depășit.

Marius Constantin şi-a mai trecut în cont o ratare - a tras puţin pe lângă poartă, din cădere. Pe final, Stăncioiu a respins greşit, dar Marius Constantin a îndepărtat pericolul. S-a terminat 0-0, iar finalista Cupei României se va decide pe terenul lui CFR Cluj, pe 20 aprilie.


LIVE TEXT


Min. 90+4: Fluier final. ASA Tg. Mureș - CFR Cluj 0-0, în turul primei semifinale a Cupei României.

Min. 90+3:     Cartonaș galben și pentru Paul Pîrvulescu.

Min. 90:     Cartonaș galben pentru Petrucci.

Min. 87: Stăncioiu a fost aproape de o gafă de proporții, scăpând mingea în fața unui atacant advers după o centrare lungă, din lovitură liberă, dar Marius Constantin l-a salvat și a degajat departe de acea zonă.

Min. 80: Țucudean a trimis cu capul, de la colțul scurt, la capătul unei centrări dintr-o lovitură liberă de pe dreapta, dar mingea a trecut cu puțin peste poartă.

Min. 79: Ultima schimbare la CFR: iese Larie - accidentat la faza în care a luat cartonașul galben - și intră Andrei Mureșan.

Min. 77:     Cartonaș galben pentru Larie, după un fault nesportiv asupra lui Țucudean. 

Min. 74:     Mutu încasează un cartonaș galben, pentru un fault cu piciorul sus, asupra lui Larie.

Min. 74: Ultima modificare la ASA: iese Mureșan și intră Voiculeț.

Min. 72: Schimbare la CFR: iese Jakolis și intră Alexandru Păun.

Min. 67: Ocazie pentru ASA! Marius Constantin a reluat periculos, din cădere, o minge pe care apărarea oaspeților nu a reușit să o respingă în urma unei centrări dintr-o lovitură liberă de pe dreapta, dar șutul său a trecut la foarte mică distanță de stâlpul stâng al porții lui Mincă. 

Min. 64: Schimbare la CFR: iese Filipe Nascimento și intră Juan Carlos.

Min. 63: Înlocuire la ASA: iese Ramiro Costa și intră Adrian Mutu.

Min 58: Ce intervenție pentru Mincă! Portarul CFR-ului a ieșit din propriul careu și a blocat cu capul o minge pe care Ramiro Costa a încercat să o salte peste el. Deși era urmărit de doi apărători adverși, atacantul târgmureșenilor ar fi scăpat singur cu poarta goală, dacă reușea să treacă și de goalkeeper-ul ardelenilor. 

Min. 56: Șut puternic, de la distanță, trimis de Petrucci, dar pe direcția portarului Stăncioiu, care prinde în doi timpi. Cu doar câteva secunde înainte, încercase și Camora un șut, dar Țucudean a blocat în marginea careului.

Min. 54: Schimbare la ASA: iese Jazvic și intră Laurențiu Buș.

Min. 51: Ocazie mare pentru ASA! Mincă a scos în corner șutul lui Jazvic, din interiorul careului, la capătul unei acțiuni superbe a lui Gabi Matei, pe dreapta. Mingea s-ar fi dus chiar sub bară, dar intervenția portarului a evitat deschiderea scorului. A fost cea mai mare ocazie de până acum.

Min. 47: Început bun de repriză pentru ASA, care a ajuns rapid în careul CFR-ului, dar șutul lui Țucudean, din careu, a fost blocat de Larie. Târgmureșenii au reclamat că fundașul advers ar fi atins mingea cu mâna, dar acesta avea ambele mâini pe lângă corp.

Min 46: Începutul reprizei secunde.

Min. 45+2: Pauză la Tg. Mureș, acolo unde ASA și CFR Cluj se află la egalitate, scor 0-0.

Min. 45+2: Mincă a avut o intervenție miraculoasă în fața lui Ramiro Costa, care a reluat cu capul, din plonjon, după o minge deviată în urma unei centrări venite din lovitura liberă care a rezultat la faza anterioară, dar arbitrul a ridicat fanionul pentru offside la atacantul gazdelor.

Min. 45+1:     Cartonaș galben pentru Camora, după un fault comis asupra lui Ramiro Costa, la 25 de metri de poarta lui Mincă.

Min. 44: Încă o șansă de gol pentru gazde! Marius Constantin a deviat cu capul o nouă centrare venită din fază fixă, dar Țucudean nu a putut ajunge la minge înaintea portarului.

Min. 43:     Jakolis primește primul cartonaș galben al meciului.

Min. 42: Ocazie pentru ASA! Marius Constantin a primit o centrare dintr-o lovitură liberă executată de Gorobsov, dar nu a putut prelua ideal și portarul Mincă, atent, a reținut foarte bine din fața lui.

Min. 41: Ramiro Costa a primit în careu și i-a așezat mingea lui Țucudean, dar fostul stelist nu l-a putut depăși pe Larie și apărarea clujenilor a rezolvat faza, în cele din urmă.

Min. 34: Petrucci a pivotat cu un adversar în spate și a șutat puternic de la distanță, dar peste poarta lui Stăncioiu.

Min. 33: Încă o acțiune promițătoare a CFR-ului, însă Cristian Lopez nu a putut prelua o pasă venită puțin în spate.

Min. 28: Șut de la mare distanță trimis de Gabriel Mureșan, dar căpitanul gazdelor nu a prins spațiul porții apărate de Mincă.

Min. 27: Semi-ocazie pentru CFR! Petrucci a primit în centru, după un contraatac purtat pe dreapta, însă a preferat să șuteze din afara careului, în loc să paseze în stânga, către un coleg care nu era marcat, iar mingea a fost blocată de fundașul Ionuț Balaur și ASA a scăpat la această fază.

Min. 25: ASA continuă să domine teritorial și controlează clar mijlocul terenului. CFR se apără organizat și iese rar din propria jumătate.

Min. 18: Pressing agresiv al CFR-ului în aceste momente. Clujenii încearcă să echilibreze la capitolul posesie și se apără sus, pentru a recupera rapid și a petrece mai mult timp în jumătatea adversă de teren.

Min. 13: Ocazie pentru ASA! Ramiro Costa a primit o centrare în mijlocul careului, din partea lui Dedov, de pe stânga, dar atacantului nu i-a reușit lovitura de cap și a trimis cu umărul, alături de poarta lui Mincă.

Min. 11: Contraatac frumos al CFR-ului, pe partea stângă. Mingea a ajuns la Nascimento, care a trimis un șut-centrare periculos la colțul lung, dar mingea a trecut alături.

Min. 7: ASA are și primul corner al meciului. Clujenii nu au putut respinge convingător centrarea, dar șutul lui Pîrvulescu, venit lansat, s-a dus peste poartă.

Min. 5: Început echilibrat la Tg. Mureș, cu destule întreruperi în aceste prime minute. Gazdele par să aibă inițiativa, jucând mai mult în jumătatea adversă până acum, dar ocaziile întârzie să apară.

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre ASA Tg. Mureș și CFR Cluj, din turul primei semifinale a Cupei României.

UPDATE Ora 19:50: 

Echipele de start:

ASA (4-4-2): Stăncioiu - G. Matei, M. Constantin, I. Balaur, Pîrvulescu - Jazvic, Gorobsov, G. Mureșan, Dedov - Ramiro Costa, Țucudean;
Rezerve: Viciu - Muth, Brandan, Voiculeț, L. Buș, Ciolacu, Mutu;
Antrenor: Carol Fekete;

CFR (4-2-3-1): Mincă - Coelho, Larie, Goian, Camora - Gomelt, Petrucci - Vitor Bruno, Nascimento, Jakolis - Lopez;
Rezerve: Vâtcă - Tînc, Al. Păun, Negruț, Juan Carlos, Bud, A. Mureșan;
Antrenor: Antonio Conceicao. 


UPDATE 14:55: Aşa cum a făcut-o şi la ultimul meci din sezonul regulat (1-0 cu FC Botoşani), Adrian Mutu a decis să nu se includă în primul 11 al partidei pe care ASA o va disputa în această seară, cu CFR Cluj, în turul semifinalelor Cupei României (20:30, în direct la Digi Sport 1). 

În aceste condiţii, echipele probabile sunt următoarele:

ASA Tg. Mureș (4-2-3-1): Stăncioiu - G. Matei, Ivan Gonzalez, M. Constantin, Brandan - G. Mureșan, Gorobsov - Jazvic, Cl. Voiculeț, Dedov - Țucudean
Antrenor: Carol Fekete

CFR Cluj (4-3-3): Mincă - Coelho, Larie, A. Mureșan, Camora - Gomelt, Petrucci, Ruiz - Jakolis, Cr. Lopez, Vitor Bruno
Antrenor: Antonio Conceicao


Semifinalele din Cupa României încep în această seară, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30, cu partida tur a duelului dintre vicecampioana ASA Tg. Mureș și CFR Cluj.

Aceasta va fi a treia întâlnire directă a sezonului între cele două formații ardelene. Până acum, câștig de cauză au avut cei de la CFR Cluj. Formația din Gruia a bifat o victorie și un egal. Mai mult, echipa pregătită de Antonio Conceicao nu a primit niciun gol.

Cum au ratat calificarea în play-off și au fost deja eliminați din Cupa Ligii, clujenii își pun toate speranțele în duelurile din Cupa României. E singura posibilitate pentru formația din Gruia de a obține un trofeu.

Mureșenii vor să-și ia și ei revanșa, mai ales că au fost la un pas să rateze prezența în play-off datorită înfrângerii suferite în Gruia în penultima etapă a sezonului regulat.

Oaspeții nu vor putea conta pe Guima, Nouvier, și T. Lopez, toți 3 fiind accidentați. De partea cealaltă, în echipa mureșenilor nu-i vom vedea pe Balic, Velayos, Manga și N'doye, tot din cauza unor probleme medicale.

Etichete: cfr cluj , cupa romaniei , semifinale cupa romaniei , asa targu mures


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
lobont-krasniqi
Exclusiv Krasniqi, criticat dur după ce i-a făcut lui Lobonț: ”Nu se poate” / ”Rapid e pe un butoi cu pulbere”

Un antrenor din SuperLigă a confirmat: ”Suntem în negocieri!”
Antrenorii celor doua echipe Bernd Storck si Elias Charalambous se saluta inaintea meciuluide fotbal dintre FCSB si Seps
Cum a fost numit Olimpiu Moruțan de Ankaragucu de ziua sa de naștere. Mesaj emoționant pentru român
morutan-2
Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”
FOTBAL: FC BOTOSANI - ACSM POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Citește și
OUT de la CFR Cluj! Cei doi fotbaliști ”grei” de care Dan Petrescu vrea să scape
dan-petrescu
Exclusiv Corvinul se pregătește de finala Cupei României! Echipament special pentru meciul istoric cu Oțelul
Screenshot 2024-04-23 232543
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Napoli, gata să-l transfere pe Philip Otele! Ce plan au italienii cu ”perla” CFR-ului
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Digi Animal World
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF