Tennis 2024: Billie Jean Cup - Romania v Ukraine
FRT exultă după calificarea din Billie Jean King Cup: ”România are potențialul să devină campioană mondială”
romania billie jean king cup (11)
Neașteptat! Doar două jucătoare din România au reacționat după calificarea din Billie Jean King Cup
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

Reprezentativa României și-a aflat adversarele din preliminariile CM 2018 

25.07.2015, 09:50

LIVE TEXT

tragere la sorti-1
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

România și-a aflat adversarele din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Selecționata tricoloră a fost cap de serie la tragerea la sorți de la St. Petersburg și a fost repartizată în grupa E.

România reîntâlnește Danemarca, formație de care se leagă unul dintre cele mai grele momente ca selecționer ale lui Anghel Iordănescu. În preliminariile pentru Euro 2004, tricolorii conduși de pe bancă de actualul selecționer au pierdut calificarea în ultimul meci, după ce Laursen a egalat, la Copenhaga, în minutul 90+5 al meciului direct.

Mai mult, în tur, la București, danezii au învins cu un neverosimil 5-2. În ultimul meci, la Copenhaga, tricolorii aveau nevoie de victorie, iar danezilor le ajungea remiza. 

Primele meciuri din preliminarii se vor disputa între 4 și 6 septembrie 2016.


Digi Sport va transmite toate partidele României din preliminariile pentru turneul final al Cupei Mondiale din 2018. De asemenea, vor fi transmise și cele mai importante dispute din celelalte grupe.

Grupa E

ROMÂNIA

Danemarca

Polonia

Muntenegru

Armenia

Kazahstan


Grupa A

Olanda

Franța

Suedia

Bulgaria

Belarus

Luxemburg

Grupa B

Portugalia

Elveția

Ungaria

Faroe

Letonia 

Andora

Grupa C

Germania

Cehia

Irlanda de Nord

Norvegia

Azerbaidjan

San Marino

Grupa D

Țara Galilor

Austria

Serbia

Irlanda

Moldova

Georgia

Grupa F

Anglia

Slovacia

Scoția

Slovenia

Lituania

Malta

Grupa G

Spania

Italia

Albania

Israel

Macedonia

Liechteinstein

Grupa H

Belgia

Bosnia

Grecia

Estonia

Cipru

Grupa I

Croația

Islanda

Ukraina

Turcia

Finlanda

UPDATE: Încep emoțiile pentru reprezentativa României. Sunt prezentate urnele valorice care vor forma cele nouă grupe preliminare europene. România este cap de serie. 13 formații plus Rusia, țara gazdă, vor reprezenta Europa la turneul final. Vor fi calificate direct cele nouă câștigătoare de grupe, iar opt cel mai bine clasate formații de pe locul doi vor juca baraj, pentru ultimele patru poziții calificante. Aleksander Kerzhakov și Oliver Bierhoff vor efectua tragerea la sorți. Echipele vor fi extrase în ordine inversă a urnelor valorice.


UPDATE: Cele zece echipe din America de Sud vor juca tur-retur fiecare cu fiecare, astfel că la St. Petersburg, astăzi, se vor stabili împerecherile pentru meciuri. Ronaldo și Diego Forlan extra din urnă echipele.


UPDATE: Predrag Rajkovic, campion mondial în 2015 la U20 și fostul internațional rus Alexei Smertin vor efectua tragerea la sorți pentru preliminariile din Oceania. Opt echipe se vor lupta pentru un loc în barajul intrecontinental cu reprezentanta Americii de Sud.


UPDATE: Curacao, națională la care joacă Nepomuceno, de la Petrolul, și Matinus, de la Botoșani, întâlnește El Salvador, reprezentativa lui Bonilla, de la Viitorul, în baraj pentru faza finală a preliminariilor Concacaf. Haiti, naționala stelistului Alcenat, joacă împotriva Grenadei.


UPDATE: Au fost prezentat sistemul de calificare în zona asiatică, dar nu se va efectua tragere la sorți, deoarece preliminariile sunt deja în faza a doua dintre cele patru care stabilesc patru echipe direct calificate și a cincea care va juca în barajul intercontinental. Urmează tragerea la sorți a preliminariilor din CONCACAF. Dintre cele 35 de membre ale Confederației, în urne vor fi doar 18, celelalte 17 fiind deja eliminate în meciurile de baraj din această vară.

Fabio Cannavaro, fost campion mondial, și Madjer, golgheterul ultimei Cupe Mondiale la fotbal pe plajă, sunt cei care efectuează tragerea la sorți.


UPDATE: Începe tragerea la sorți a preliminariilor Africane. 53 de formații se luptă, în două etape, pentru 5 locuri la turneul final din 2018. Samuel Eto'o și Rinat Dasaev sunt cei care efectuează tragerea.


UPDATE: A început tragerea la sorți. Se stabilesc barajele intercontinentale. Reprezentanta CONCACAF va juca împotriva celei a Asiei, iar cea a Oceaniei, contra celei din America de Sud.


UPDATE: Ceremonia tragerii la sorți are loc în Palatul Constantin lși a fost deschisă de discursurile președintelui Rusiei, Vladimir Putin, și de cel al FIFA, Sepp Blater.


UPDATE: A început ceremonia de la Sankt Petersburg. Tragerea la sorți va începe cu meciurile din primul tur preliminar din Africa. Vor urma apoi preliminariile pentru CONCACAF, Oceania, America de Sud și la final, în jurul oreai 19:30, pentru Europa.


Reprezentativa de fotbal a României îşi va afla, astăzi, adversarele din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, tragerea la sorţi urmând să aibă loc începând cu ora 18:00, la Sankt Petersburg, LIVE TEXT pe site-ul www.digisport.ro.

România se va afla în prima urnă valorică la tragerea la sorţi, fiind reprezentată la eveniment de preşedintele FRF Răzvan Burleanu şi selecţionerul Anghel Iordănescu.  Având posibilitatea de a evita reprezentative ca Germania, Belgia, Olanda, Portugalia, Anglia, Croația, Spania sau Țara Galilor, selecționata "tricoloră" poate beneficia de o grupă mai mult decât accesibilă în urma tragerii la sorți.

Tragerea la sorţi va fi efectuată de secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, care va fi ajutat de Aleksei Smertin, Ronaldo, Diego Forlan, Fabio Cannavaro, Samuel Eto'o, Oliver Bierhoff, Alexander Kerjakov, Rinat Dasaev, Madjer şi Predrag Rajkovic.

Selecționerul Anghel Iordănescu a dezvăluit care ar fi grupa ideală pentru "tricolori", însă e convins că România nu va fi atât de norocoasă la tragerea la sorți de la Palatul Konstantin.

"Am făcut câteva calcule, am câteva echipe cu care n-aș vrea să cădem în grupă. O grupă care am analizat-o ar fi una cu România, Slovacia, Irlanda de Nord, Bulgaria, Moldova și San Marino. Aceasta ar fi o grupă pe care eu o consider perfectă. Cu siguranță nu vom cădea în această grupă așa ca n-are rost sa mai fac calcule, să mai fac socoteli. Echipa noastră națională trebuie să se califice și la CE din Franța, și la CM din 2018", a declarat selecționerul înainte de a decola spre Rusia.

Urnele la tragerea la sorți vor fi următoarele:

Urna 1: Germania, Belgia, Olanda, Portugalia, România, Anglia, Țara Galilor, Spania, Croația

Urna 2: Slovacia, Austria, Italia, Elveția, Cehia, Franța, Islanda, Danemarca, Bosnia-Herțegovina

Urna 3: Ucraina, Scoția, Polonia, Ungaria, Suedia, Albania, Irlanda de Nord, Serbia, Grecia

Urna 4: Turcia, Slovenia, Israel, Irlanda, Norvegia, Bulgaria, Feroe, Muntenegru, Estonia

Urna 5: Cipru, Letonia, Armenia, Finlanda, Belarus, Macedonia, Azerbaijan, Lituania, Moldova

Urna 6: Kazahstan, Luxemburg, Liechtenstein, Georgia, Malta, San Marino, Andorra.

Preliminariile Cupei Mondiale din 2018 vor începe în septembrie 2016 şi se vor încheia în noiembrie 2017. Partidele vor fi transmise ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Etichete: romania , preliminarii , st petersburg , preliminarii cm 2018 , romania preliminarii cm 2018


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Foto 167.000.000€ costă noua ”bijuterie” din România, care urmează să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern: noile detalii
timi2
OUT înainte de EURO 2024: ”Leziune a ligamentului încrucișat anterior”
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
sorisimo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro