FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Exclusiv Florinel Coman și Darius Olaru, luați în colimator de Florin Prunea după România - Irlanda de Nord 1-1
Snapinsta.app_428168848_951784336663471_4679091930891240357_n_1080
Concluziile lui Andrea Compagno, după o lună de la transferul în China: ”Sunt fericit”
FOTBAL:ROMANIA-IRLANDA DE NORD, AMICAL (22.03.2024)
Italienii au văzut prestația lui Dennis Man din amicalul contra Columbiei și au dat verdictul
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal European

Video FCSB - Oostende 0-2. Roș-albaștrii au pierdut ultimul amical dinaintea startului de sezon. Pintilii, eliminat!

07.07.2017, 21:13

FCSB a pierdut ultimul amical din stagiul de pregătire din Olanda, 0-2 cu Oostende, locul 4 în ediția trecută din prima ligă belgiană. Roș-albaștrii au evoluat încă din prima repriză, minutul 33, cu un om in minus, Pintilii fiind eliminat, după un fault dur comis undeva la mijlocul terenului.

dica-3
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Meciul a început cu o fază în care Florin Tănase a fost lovit de un adversar (minutul 5), astfel că ”decarul” a avut nevoie de îngrijirea staff-ului medical pentru a continua. Ușor-ușor, vicecampioana a pus stăpânire pe joc, a început să preseze și au apărut și ocaziile de gol. Enache (24) a șutat din careu pe colțul scurt, dar a respins portarul. Două minute mai târziu, Bălașa a fost și el aproape de gol, dar lovitura sa de cap a fost deviată peste poartă de un fundaș.

Prima repriză s-a încheiat cu Budescu în prim plan. ”Coordonatorul” roș-albaștrilor a încercat un gol superb, printr-un lob, execuție personală, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Paradoxal, elevii lui Nicolae Dică au evoluat mai bine după ce au rămas cu un om mai puțin. Rând pe rând, Budescu, de două ori, și Teixeira au fost aproape de deschiderea scorului, în startul reprizei secunde, dar, până la urmă cei care au marcat au fost belgienii, prin Cyriac. Acesta a profitat de greșelile ”în lanț” ale fundașilor noștri, dar și de indecizia lui Niță. 

Dică i-a oferit, în repriza a doua, și șansa lui Alibec de a intra, dar atacantul nu a reușit nimic notabil. A avut o singură incursiune pe final, când a fost blocat de către portarul belgienilor. Alibec s-a resimțit și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a continua.


Apărarea Stelei a fost din nou depășită clar la faza golului al doilea marcat de Lombaerts, cu două minute înainte de final.

FCSB - Oostende 0-2
Au marcat: Cyriac 66, Lombaerts 88
Eliminat: Pintilii 33

FCSB: Fl. Niţă - G. Enache (Momcilovic, 50), Bălaşa, Larie, Junior Morais (R. Grecu, 85) - Ov. Popescu, Pintilii - D. Man (Pleaşcă, 71), Budescu (De Amorim, 85), Fl. Tănase (Filipe Teixeira, 46) - Gnohere (Alibec, 60).

VIDEO cu rezumatul partidei

Rezultatele FCSB din Olanda:

FCSB - Team Regio Arnhem cu 7-0 DETALII

FCSB - FK Oleksandria (Ucraina) 1-1 DETALII

FCSB - Waasland-Beveren 3-0 DETALII

FCSB - Oostende, 0-2.

FCSB va debuta în sezonul 2017-2018 al Ligii 1 duminică, 16 iulie, pe Arena Naţională, cu FC Voluntari, ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Dică, ÎN EXCLUSIVITATE la emisiunea ”Fotbal club”, de la Digi Sport 1

Miercuri, 12 iulie, Nicolae Dică VINE ÎN STUDIOUL Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la ora 19:30, pentru a vorbi despre tot ce s-a întâmplat la FCSB în această vară, dar şi despre planurile de viitor ale echipei.

Noul sezon de Liga 1 va debuta săptămâna viitoare. Toate meciurile din sezonul 2017-2018 se văd în direct la Digi Sport, iar cele mai importante faze video vor putea fi urmărite în timp real pe digisport.ro.


LIVE TEXT

Min. 90 - FINAL! FCSB - OOSTENDE  0-2!

Min. 88 - GOOOL OOSTENDE: 0-2! Belgienii au reușit să se desprindă

Min. 85 - DUBLĂ SCHIMBARE FCSB! Au ieșit Junior Morais și Budescu , au intrat DE AMORIM și GRECU.

Min. 83 - Alibec a căzut în careul belgienior, după ce a fost deposedat de portar, într-o fază în care scăpase singur

Min. 71 - SCHIMBARE FCSB! A ieșit Man, a intrat PLEAȘCĂ

Min. 66 - GOOOL OOSTENDE: 0-1. Belgienii au deschis scorul, după o gafă a lui Niță. De fapt au fost mai multe greșeli în lanț ale fundașilor.

Min. 65 - Budescu a executat pe jos o lovitură liberă, e la peste 25 de metri, poziție centrală, mingea a fost respinsă, după care tot el a recuperat și a fost faultat din nou. Același Budescu a executat din nou, dintr-o poziție mai bună de data aceasta, direct pe poartă, pe colțul scurt, dar portarul a respins de lângă bara din dreapta porții.

Min. 61 - OCAZIE FCSB! Teixeira a fost și el aproape de gol.

Min. 60 - SCHIMBARE FCSB! A ieșit Gnohere, a intrat ALIBEC. Este primul meci al verii pentru atacantul roș-albaștrilor

Min. 55 - Lovitură liberă a FCSB. Budescu a centrat în careu, a fost panică acolo, dar, până la urmă, belgienii au îndepărtat pericolul.

Min. 51 - SCHIMBARE FCSB! A ieșit Enache - accidentat, a intrat MOMCILOVIC

Min. 50 - Enache s-a accidentat la o acțiune de atac a belgienilor și nu a mai putut continua. În locul lui va intra, ca fundaș dreapta, Momcilovic.

Min. 48 - OCAZIE FCSB! Budescu a șutat înșelător, puțin pe lângă poartă.

Min. 46 - A început repriza a doua.

SCHIMBARE FCSB! A ieșit Tănase, a intrat TEIXEIRA

INFO: Înainte de startul partidei, reprezentanții celor două echipe au convenit ca un jucător să poate fi schimbat, în afara înlocuirilor normale, doar la două galbene. În schimb, la roșu direct, cazul lui Pintilii, respectiva echipă continuă cu un om în minus.

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 45 - Budescu a fost iar aproape de o bijuterie de gol. A încercat un lob spectaculos, numai că mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 44 - Niță s-a remarcat iar după ce a apărat foarte bine un șut de la distanță. 

Min. 42 - INCIDENTE ÎN CAREUL ROȘ_ALBAȘTRILOR. Larie a primit un cot în spate și a căzut secerat la pământ pe o fază de atac a belgienilor. Mingea trimisă din centrare de pe dreapta s-a dus mult peste poartă, motiv pentru steliști de a-l certa pe atacantul belgian care a comis sancțiunea. Arbitrul a intervenit la timp pentru a calma spiritele. Nervii au fost întinși la maximum și pe băncile de rezerve, dar lucrurile au revenit la normal.

Min. 40 - CG LARIE pentru un fault asupra unui adversar

Min. 33 - CR FCSB, în 10! PINTILII, ELIMINAT! Mijlocașul roș-albaștrilor a fost trimis direct afară, după un fault comis printr-o alunecare pe jos undeva la jumătatea terenului.

Min. 32 - Man, destul de activ până acum, a luat o fază pe cont propriu, a venit din lateral spre centru, după care a încercat să-l surprindă pe portar cu un șut cu stângul, dar a fost blocat.

INFO. Nicolae Dică stă tot timpul în picioare, este activ, mereu cu mâna ridicată și comunică permanent cu jucătorii.

Min. 26 - OCAZIE FCSB. Bălașa a reluat foarte bine cu capul, cam de la 13 metri, după un corner executat de pe dreapta de Budescu, care a centrat ideal, dar mingea a fost respinsă iar în corner. De data asta de un fundaș, peste transversală.

Min. 25 - PAUZĂ DE HIDRATARE. Dică profită de ocazie pentru a mai sta de vorbă cu jucătorii. Cel mai mult a zăbovit lângă Gnohere.

Min. 24 - OCAZIE FCSB! Enache, bine deschis în careul belgienilor, după o pasă bună a lui Man, a căutat colțul scurt, dar portarul a respins în corner.

Min. 21 - Ocazie a belgienilor, care au încercat să profite de o bâlbăială a fundașilor vicecampioanei, dar Niță a ieșit excelent și a blocat la 11 metri.

Min. 13 - Belgienii au încercat să-l surprindă pe Niță cu un șut la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă bara din dreapta porții.

Min. 5 - Emoții cu Florin Tănase! ”Decarul” roș-albaștrilor a primit o lovitură în plex la lovitura liberă executată de Budescu. Tănase a căzut secerat la pământ și a fost nevoie de intervenția staff-ului medical. Până la urmă, Tănase și-a revenit și a continuat partida.

Min. 4 - Budescu a executat o lovitură liberă, din afara careului, pe jos, Gnohere a reluat din prima, la colțul lung, dar fără a pune în pericol poarta adversă.

Min. 1 - A început partida. Ultimul amical al roș-albaștrilor a debutat cu trei minute de întârziere. La acest meci unul dintre asistenti este Cristian Dobre, un român stabilit de 10 ani în Olanda. Dobre este arbitru asistent în prima ligă olandeză.


UPDATE. Ora 18:00. Echipa de start a roș-albaștrilor

Fl. Niță - Enache, Bălașa, Larie, J. Morais - Ov. Popescu, Pintilii - D. Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere.

Rezerve: Stăncioiu, Niga - Simion, Alibec, L. Filip, Al. Tudorie, M. Pleașcă, Momcilovic, Jakolis, Vl. Mihalcea, Vl. Achim, Benzar, Teixeira, R. Grecu, De Amorim.

Antrenor: Nicolae Dică

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: steaua , amical steaua , fcsb , steaua oostende , revine alibec , ultimul test pentru steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid

România a pierdut amicalul contra Columbiei, disputat pe Civitas Metropolitano, din Madrid, scor...

Doar 6 din 17! Notele, după România - Columbia 2-3: un ”Tricolor” a strălucit și a fost omul meciului
profimedia-0859843479
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
România - Columbia 2-3. "Tricolorii" au evitat rușinea pe final de meci! Rezultat istoric pe Metropolitano
profimedia-0859819437
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Recomandările redacției
FOTBAL:ROMANIA-IRLANDA DE NORD, AMICAL (22.03.2024)
Italienii au văzut prestația lui Dennis Man din amicalul contra Columbiei și au dat verdictul

Ar fi schimbul anului: Liverpool renunță la un titular pentru un star de la Real Madrid!
profimedia-0372611970
Florin Manea, gata de o nouă lovitură! Fotbalistul pe care-l poate transfera pentru 30.000.000€
manea
Video Exclusiv ”Cei de la FCSB au luat o decizie fantastică!”. Ce l-a impresionat pe Florin Prunea la liderul SuperLigii
Citește și
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
steaua
Olivia Culpo, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie îndrăzneț. Cum arată fosta Miss Univers la 12 ani de când a câștigat titlul
Olivia Culpo, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie îndrăzneț. Cum arată fosta Miss Univers la 12 ani de când a câștigat titlul
Marele inamic al CSA Steaua, contactat de urgență de Gigi Becali: ”Nu are el atâția bani să mă cumpere pe mine!"
Marele inamic al CSA Steaua, contactat de urgență de Gigi Becali: ”Nu are el atâția bani să mă cumpere pe mine!"
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Proiect de 50 de milioane de euro la CSA Steaua
Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit